Hangi beşik aldınız yada alacaksınız

Benim miractan kalma otomatik salanan, ninni çalan, renkli ışıklı beşiği vardi onu kullanacağız 6 aya kadar rahat kullanilir

3 Beğeni

Yatak örtümüz ve yastığımız babamızın bebekken kullandıklarıymış kızımız da kullanacak

4 Beğeni

Vaayy, çok otantik duruyor. Sağlıkla uyusun kuzu :heart_eyes:

2 Beğeni

4 Beğeni

Bu konuyu favori şeklinde saklama imkanım var mı?

2 Beğeni

Güle güle kullansın bebiş :smiling_face_with_three_hearts:

2 Beğeni

Güzel günlerde kullanın çok anlamlı olmuş :star_struck:

1 Beğeni

Güzel günlerde kullanın çok rahat gözüküyor :star_struck:

2 Beğeni

Ben beğendiğim yazilari kaydediyorum veya ekran fotoğrafi çekiyorum sende öyle yapabilirsin

1 Beğeni

Evet var. Her konunun altında yer alan yer imlerine kaydetme ikonuna tıklamanız yeterli. Favorilere eklenen konulara ulaşmak için ise sağ üstte bulunan hamburger menüye tıklamanı ve ardından yer imleri simgesine tıklamanız gerek.

1 Beğeni

Ekran görüntüsü alsamda bir kaç gün sonra siliyorum :face_with_hand_over_mouth: Admin yazmış sağolsun

2 Beğeni

Teşekkür ederiim​:blush:

Ben de anne yanı beşiği 2. El temiz bir şey alacağım açıkcası. Zaten çok uzun süre kullanamayacak. Oda yaparken düşünürüm artık :sweat_smile:

1 Beğeni

Bende bunlardan almayı düşünüyorum ilk doğduğu andan itibaren bunda yatırıcam ama güzel sallnıyor mu bilemedim
Sizce nasıl sallanıyor mu yeterince

Su ikisini aldim boyle yatak takimiyla boyle komple

3 Beğeni

İyi yapıyorsun canım en mantıklısı inan benimkinin 5 tane yatacak yatağı varken 24 saat kalbimin üzerinde uyuyor. Şimdiki aklım olsa hiç birini almazdım :joy::joy:

2 Beğeni

Ben bunu düşünüyorum rahatlıkla istedigin odaya tasiya biliyorsun diyorlar aranizdan kullanan varmı nasil sizce

2 Beğeni

Merhaba sanırım Elele baby markası biz de aynısını aldık kurduk güzel görünüyor bebeğimizi bekliyoruz daha kullanmadık memnun musunuz acaba yanında gelen yatak yeterli oldu mu

2 Beğeni

Görümcem bundan aldı baya memnun 1 yaşa kadar kullanılır dedi evin heryerine rahat kouyuyoum dedi ve sallanır olması çok iyi :cherry_blossom: bizde bundan aldık 1 yaştan sonrası içinde park yatak düşünüyoruz

1 Beğeni

Tesekür ederim bilgilendirmeniz icin​:smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni