Hangi beşik aldınız yada alacaksınız

İcine yataktami aldin benim baktiklarimda yoktu iclerinde yatagi nekadardi

Yataştan aldık yatağı canım bütçeye göre seçenekler var biz 1,500 liraya aldık :innocent:

Evet anne yanı beşik yalnız 6-7 aya kadar kullanılır sanırım çok büyük değil. Mamaroonun beşiği bakalım umarım memnun kalırım

Canım bu elektiriklimi sallayan ve titreten oluyor. Bende bundan almayı düşünüyorum aama bebişler hemen büyüyor. Bu küçük mü acaba die düşündüm

1 Beğeni

Canım benim ilk çocuktan dolayı var park yatak ve sepet yatak var . Ama park yatak sallanmadığı için büyüdüğündw tercik ediyordum. Sallanan beşik almak istiyorum bende.

1 Beğeni

Bende bunu sipariş verdim ama 8 marta kargoya çıkacakmış ama doğumuma 1 veya 2 hafta kalmış doktor 1 hafta yada 2 hafta sonra doğuma alacam dedi inşallah doğumum olmadan yetişir

4 Beğeni

Evet canım hem büyük pille çalışıyor hem elektrik ile çok güzel 3 ksme hizi var

1 Beğeni

Peki çocuk kaç aya kadar sığar

1 Beğeni

1 yaşına kadar dedi ama benim ikinci oğlum biraz iriydi 6 aya kadar ancak :face_with_hand_over_mouth:

1 Beğeni

Bende bundan aldım sallanma özelliği falan var yatağa sabitleniyor bir sürü aparatı var çok kullanışlı :blush:

2 Beğeni

Bu hediye daha doğrusu hatıra benim için

1 Beğeni

Salonda kullanmak için bundan aldık

1 Beğeni

Bunu da aldık

1 Beğeni

Hayırlı olsun güle güle kullanmak nasip olsun inşallah Eşimde böyle birşey istiyor çok uzun kullanılamaz sanırım. özelliklerini denediniz mi peki

Valla baya denedik, benim bile yatasım geldi :grin::grin:

1 Beğeni

Bende bunu aldım daha kullanmadım ama hafif yeterli geldi ama inşallah bebekte sever

Onceki siparisimiz gelmedi malesef biz de bunu aldik bu yurt ici sipariş oldugu icin gelir inşallah :rofl:

3 Beğeni

Bende bu ikisini aldım, yatak odam küçük olduğu için katlanır portotif bir beşik aldım, park yatağı da biraz daha büyüyünce bebek odasında kullanırım diye aldım :hugs:

3 Beğeni

2 Beğeni

Ayy bnde dün elele nin park beşiğini kararlaştırdım sipariş vericem çok beqendim qrisini herşeyi var ve fiyatı uyqun hayırlıca kullanın inşallah siz canlı qördünüz sizce nasıl eksi tarafı varmı