Hangi bebek yataklarını aldınız?

Kızımın çocuk odasinin beşiğini aldım çilek mobilyadan takım olsun diye

1 Beğeni

Anne yanı olabiliyor, özellikle sallanma özelliği olmasını istemediğim için sabit aldım tekerlekli bir şekilde her odaya hareket de ediyor 1500 tlye dolap uygulamasından aldım, tertemiz :hugs:

1 Beğeni

Henüz almadım ama bunu almayı düşünüyorum

1 Beğeni

Hiç alan yok mu yatak odanızda daha küçük boyda olan park beşikleri tercih edebilirsiniz

Bende arama aşamasındayim bebek yatağı bakiorm şoyle istiormm aslinda yatagi katlayip alıp bi yere taşınabilme ozelligi olandan bakiyorm

30 haftalık olduk henüz bişey almadık

Bende bundan düşünuyordum bu sefer bebek elini kolunu bacagini cikarir hareketlenmeye basladiginda dediler teredutte kaldim​:thinking::thinking:o yuzden park yatak tercih edicem sanırım.

Bende titreşimli kendiliğinden sallanan almayı düşünüyorum

Kenarını yastıkla kapatabilirim diye düşündüm. Kullananlar memnun da başka bakmadım henüz ya bundan düşünüyorum. Park yatak istedim ona da emin değilim oyun parkına benziyorlar :grin:

1 Beğeni

Park yatak kurulup daha sonra tekrar toplaniyo çantasına koyup bı kenara kaldırabilirsiniz

Benim kızımın genç odası var zaten ekstra yatak ta var gelecek için o hazır, park yatağım da var ama şöyle katlanabilen anne yanı portatif uygun birşey almayı düşünüyorum ilk zamanlar işimi görsün yeter daha sonra park yatağı kurucam

Bende anne yani böyle bir beşik düşünüyorum nasıl acaba benim ilk.bebegim olacak Allah’ izin verirse hiç bilgim.yok eşyalarla ilgili

Bende park beşik almayı düsünuyorum uzun bir sure yeter .

Canim benim Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin.Benim de ilk bebegim biz de su an yer olmadigi icin daha kuramadik besigi ben de cok merak ediyorum umarim saglicakla kullanmak nasip olur da memnun kaliriz :face_holding_back_tears:

1 Beğeni

İnşallah canım :palms_up_together:

1 Beğeni

Merhaba ne kadara aldınız ?

Olabilir dogru ayyy herkes birsey diyor insanin kafasi karisiyor :grin::grin:En güzeli içine hangisi sinerse onu almak​:+1::+1:Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin​:pray::heavy_heart_exclamation:

Mastela anne yanı beşiğini aldım çok kullanışlı kendi sallama özelliği de var çok hoşuma gitti :heart_eyes::heart_eyes:

Amin inşallah :pray: evet henüz bakamadım ama bundan alacak gibiyim. Görüntüsü de hoş. Hemde uzun süreli kullanırım diye düşündüm