Bende park yatak almayı düşünüyorum 1+1 evde oturuyorum 4 yaşında kızım var ben salonda bebekle beraber yatarım mecbur kızımda babasıyla beraber odada yatacaklar mecbur evim çok küçük hepimiz odaya sığamayız
Hoşgeldiniz aramıza Gebeliğiniz hayırlı olsun

Sallanan yataklar çok iyi bir marka değil ise çok da sallanıyor denemez. Kızım doğarken ilk çocuk tabii sallanan titreşimli devasa bir anakucağı gördük ebebekte sonra satıcı açtı bize gösterdi nasıl güzel sallanıyor eve geldik kızımı içine koyduk çooook ağır sallanıyordu. Çocuk da sıkıldı 5sene önce 2500 tl ye aldığımız ürünü toplam 15dk kullandık sonra da başka birine verdik sallanan beşikler ilk 6aylık olabilir bebek zaten ortalama 50cm doğacak. Yatağa bakın en boy ölçüsüne. Daha büyükleri varmı bilmiyorum. Sallanmasına bakarken de içine ağırlık koyun biraz bizim gibi üzülmeyin sonra
Site siparis almaya baslamis.on siparis verebiliyormusuz.10 mayista kargoya verecek.bu site guvenilir mi bilginiz var mi
Markanın kendi sayfası zaten
Vallahi Kaç zamandır stoklara girmesini bekliyordum siz attığınız gibi hemen girdim sayfasından aldım kapıda ödemeli olarak aldım güven açısından daha önce hiç alışveriş yapmamıştım ama kendi sitesi olduğunu biliyorum çünkü defalarca baktım stokta olmadığı için alamamıştım
Çok hoş bende böyle bir model düşünüyorum park yatak kaba geliyor bana nedense… memnun musunuz. Birde.trendyol.yada hepsi burada.sayfalarindan bu tarz eşya alışverişe güveniyor musunuz ben tereddüt ediyorum görmeden aldığımız için.
Evet sonunda sipariş veridmm küçük olan parça hafif sallanıyormu
Siz kapida odeme var diyince ben de siparis verdim.hayirlisiyla gelsin insallah tukendi diye gorunce cok uzulmustum.benim bi arkadasim da bu urunu almis.cok memnun kaldim diyor.
Yani kapıda ödeme olmasaydı zaten şu an alabilecek durumum yoktu açıkçası kapıda ödemeyi görünce maaştan sonraya denk geliyor diye hemen sipariş oluşturdum ben Tekirdağ’da oturuyorum Siz nerede oturuyorsunuz bakalım hangimizden önce gelecek
Kuzum nisan annesiyim diye biliyordum ama geç döllenme olduğu için mayıs annesiyim bende artık daha kullanmak bize de nasip olmadı bu ay nasip olacak inşallah, biz kurulum hizmeti de aldık eksik bir parça falan çıkarsa en azından kendilerinden bilirler, tedarik ederler dedik, beğendik açıkçası
Bunu daha önce görseydim kesinlikle alırdım harika Elele marka iyidir kuzum daha önce hiç kötü bir şey duymadım. Bende elektrikli ana kucağı alacağım burdan inşallah
Ben İzmirde oturuyorum cnm.
Ayyy doğru olabilir tecrübenizi paylaşmanız beni çok mutlu etti :))
Mutlaka bu şekilde ağırlıkla deneyip alacağım çok mantıklı teşekkür ederim :))
Hayırlı olsun canım. Sağlıkla güzel günlerde kullanın inşallah Ana kucağından bahsediyorsan evet sallanıyor
Teşekkür ederim
Bende ayni siteden madre modelini aldm dün teslim edildi yani guvenle alabilirsiniz
Verilmiş kargoya beşik mesaj geldi