Hangi bebek yataklarını aldınız?

Kızlar hangi bebek yataklarını tercih ettiniz? Hadi bu konu altında görselleri paylaşalım :star_struck:

3 Beğeni

Ben onceki dogumumdan kalan park yatağımı kullanacağım gibi. Kraft park beşikti memnun kalmıştım uzun süreli kullanimimiz olmuştu :blush:

2 Beğeni

Huggy park yatak çok memnun kaldım fiyatı çok ı uygun ve kaliteli

2 Beğeni

Görselini atar mısın canım sakıncası yoksa tabi.

1 Beğeni

2 Beğeni

Ben Elele Bonte2 6 in 1 tercih ettim. Kalitesi çok güzel ve dayanıklı tavsiye ederim. Umarım kullanmak nasip olur. :smiling_face_with_three_hearts:

7 Beğeni

Bende bunu tercih ettim inşallah memnun kalırız :heart_eyes::heart_eyes:

1 Beğeni

Ben daha almadım ama bende park beşik düşünüyorum

Bende toplu şöyle bir paket aldım

1 Beğeni

Sunu aldik ama daha kurmadik :face_holding_back_tears::blue_heart: inşallah kullanmak nasip olur memnun kaliriz :blue_heart:

3 Beğeni

Bunu tercih ettik bizde henüz gelmedi :hibiscus:

4 Beğeni

Bende ilk defa anne olacam park yatak düşünüyorum ama beşik gibi sallanabilen park yataklarda varmış öyle birşey almayı düşünüyorum varmı tavsiyeniz canlar

Benim kullandığım bu park yatak çok memnunum kullanışlı geniş sallanabilme özelliği de var tavsiye edebilirim

1 Beğeni

Çok teşekkür ederim markası neydi

Ben set aldim park besik travel sistem bebek arabasi puset

İlk kızımda yatak bizim için baya sorun oldu. İlk direkt oda aldık büyüyen beşik vardı ve ilave sepet beşik vardı oda öylece durdu çünkü yanımızda idi. Sepet beşikte maksimum 6aylık kadar kullanılıyormuş :see_no_evil: sonra salonda da kolaylık olsun diye sallanan portatif beşik gibi birşey aldık (sallamadan asla uyumuyordu) sonra bu beşik bize kolay geldi bir yere giderken kalmaya söküp götürüyorduk kurulumu kolay oldu. Aileler şehir dışında olunca çok gidiyorduk. Bu da meğer boy boymuş :rofl: birkaç ay sonra bebiş hareketlenince alçak ve küçük geldi :sweat_smile: sonra Bi büyüğünü aldık. Eee 1.5 sene kullandık bizim kız iki yaşına geldi bizimle yatakta da yatmıyor ama sallanarak uyuyor aynı modelin en büyüğünü aldık kapanışı yaptık. Şimdi de benimle yatıyor. Odası değişti montesori mi ne o yataktan aldık falan ama oda oyun odası gibi hâlâ asla odasında yatmıyor. 4yaş bu arada :roll_eyes:. Şimdi ikinci Allah nasip ederde doğarsa sallanan alacağım portatif alacağım yine. Şansıma bu da sallanmak istemez belki :rofl::rofl::rofl:

Merhaba nereden ve ne kadara aldınız

1 Beğeni

Ya ben de bu model bakıyorum ama hepsi stokta kalmadı diyor bu yanında küçük yatak olmayan modeli gösteriyor Ben onu değil bu sizin aldığınızdan istiyorum fakat hiçbir zaman stokta bulamıyorum Nereden aldınız acaba trendyol’da falan ya da başka sitelerde varsa link atabilir misiniz

2 Beğeni