Ben de elele 6 in 1 alicaktim.2 gun once siparis vermek icin baktim ama tukendi yaziyordu. yanindaki kucuk yatak hosuma gitmisti benim de.
Bende arıyorum bulamadım bulursanız banada bilgi verirmisiniz
Sizin yolladiginiz da guzelmis.chicconun buna benzer urunu var ama onu fiyati cok yuksek diye vazgectim almaktan.bu fiyata alabilirim belki.
Soranlar için toplu cevap olsun kızlar ben Trendyoldan aldım. Stok şuan görünmüyor ama stoğa giriyor. Favorilere ekleyip beklerseniz stoğa girince hemen bildirim geliyor. Ben 5 buçuğa almıştım ama herşey arttı bu yatak indirime girdi en son 4 buçuk civarı stoktaydı
Bu arada elele sitesinden denk getirirseniz daha iyi olur sanırım orada yanında ince yatakta hediye geliyormuş ben ek olarak kalın sünger yatak aldım içine
Aynı marka olması şart değil ise bir farklı markada benzer bu var sadece
Prego kullandım iyi bir marka
Sunny baby bebek yatağı olarak geçiyor
Nerden aldiniz acaba
Çilek mobilya dan
Kizlar ben daha almadım ama kiracıyim park yatak alamam muhtemelen çünkü yatak oda takımım çok yer kaplıyor yatark odasında koyacak yerim yok oturma odası ve misafir odasına koyabilirim anca ama biz oralarda yatmicaz yatak odasında yaticaz ordada koyacak yer yok hem de şuan evim buyuk ileride bu evden çıktığımda küçük eve geçersem park yatak başıma bela olur küçük anne yanı beşik almayı düşünüyorum napayım park yatak mantıklı ama koyucak yerim yok siz ne düşünüyorsunuz
Evet bizde kurduk guzeldi geri topladik doguma yakin kurariz artik
İnan benim de koyacak yerim yok hatta oturduğum evde çocuklarımın bir odası bile yok İki çocuğum var üçüncü geliyor fakat daha önce bütün beşikleri denedim çocuklarımla en sağlıklı Spark beşik oldu gerekirse salonun ortasına bile koyabiliyorsun yatak odasında da bir şekilde kış tıkış da olsa yer açacağım komidinlerimden vazgeçmeyi planlıyorum yatağı duvara yapıştırıp bir şey de yatağa dayamayı düşünüyorum
Park yatak başınıza bela olmayacak en mantıklı yatak diyebilirim ben size. Anne yanı beşik 8 9 ay sonra kullanılmıyor ki o da maximum süre bebeğiniz hareketli ise düşme riskine karşı daha a süre kullanırsınız. Hangi marka alırsanız alın ama park beşik alın keyfinize bakın benden söylemesi Katlayıp kaldırdınız mı yer bile kaplamıyor.
Malesef ki yatak basligim ve komodinlerim birleşik ve çok kaba eşyalar.komodinleri üst uste koyma imkanım dahi yok misafir ve oturma odası olarak 2 odam daha var ama dediğim gibi ben bu çocuğu oturma odasına bırakıp yatak odasında uyumaya gidemem park yatağı o yüzden tercih edemiyorum
Evet bende sizin gibi düşünüyorum ama yatağı ve bebeği bı odada bırakıp ben yatak odasında yatamam başka alternatif yok mu
Ben de çocuğu Başka odada yatırım kendim Başka odada yatamam onu salona koysam dahi Ben de onunla salonda yatıyorum mecburen Benim de yatak başım ve komidinlerin birleşikti yatak başını komple kaldıracağım komidinleri ayıracağım üst üste bir kenara koyabilirsem koyacağım koyamazsam da başka bir odaya veya başka bir köşeye koyacağım çocuğu bir şekilde yanıma almam lazım Dediğim gibi şimdi ben de anne yanı beşik düşündüm fakat kullanım süresi çok kısıtlı ve benim 5 yaşında bir oğlum var Muhtemelen O da üstüne binecek inecek daha büyük sorunlar olacak o yüzden en mantıklısı bana park beşik gibi geldi şimdi anne yanı beşik Alsam bile Bir sene sonra yine büyük bir yatak almak zorunda kalacağım Maalesef bu şartlarda da onu yapamam
Bakalım bende bir çözüme kavuşturmaya calisicam
Çok teşekkür ederim