Onu biliyorum bende araştırdım
İnşAllah
rica ederim
Hayırlı olsun çiçeğim ilk önce en kısa zamanda bir kadın doğuma git sana vitamin verecekler sonra yemeğini düzenli ye asla ağır şeyler kaldırma
Evet kadın doğumda su an randevu bulamıyorum.malesef
Sağlık ocağına gidip kayıt ol sonra da Sana. Randevu alsınlar
Öyle yapcam zaten aradimda öyle soylediler
Ya eğer bulmazsan özele git geç olmasın
Ya bence daha erken bir iki hafta daha büyüsün gitimde hem bebeği hemde kalp atışını gorim diye
6 haftadan sonra gitmeyi tavsiye ederim canım biraz bekle kontrol için hem kalp atışını duyarsın hem keseyi ve bebişi görürsün inşAllah
Ayn öyle yapcam canım
Benfe öğrendiğimde daha 4-5 haftalıktı bekledim 6 haftayı sonrasında gittim
Öyle yapcam canım o anı sabırsızlıkla bekliyorum
O zamana kadar kendini yorma sakın ağırlık kaldırma bide mide bulantısı bazen 6+ haftadan dan sonra başlar şimdi sadece göğüs ağrısı falan oluyor bide halsizlik istediğin kadar uyu dinlen ben uyuyodum hep
Uykum var ama uyuyamıyorum ve göğüslerim.evet ağıriyor ve çok halsiz hissediyorum kendimi arada bir sancım oluyor sol tarafta normalmi
Hepsi normal merak etme canım bende de böyle başlamıştı bide lekelenmem olmuştu yerleşme kanaması ama herkeste olucak diye birşeyde yok bazılarında hiç olmuyor. Mide bulantısıda aynı şekilde herkeste olmuyor şimdi sende de olada bilir olmayada endişe etme 1-2 hafta sonrada doktora gidersin inşAllah keseyi bebişi görürsün kalp atışını duyarsın Allahın izniyle
Dualarım seninle
Amin inşallah canım çok teşekkür ederim benim lekelenme bence daha yok varsa da belki ben fark etmiyorum sadce aşırı halsizim o kadar kalkıp bı iş yapmaya üşeniyorum
Kızlar bişey daha soylicem yani daha küçük ben ce olmaması gerek ama aşırı çok yiyorum ikide bir atistirıyom.ve yedim zaman da sanki patlıcam çok çabuk şişiyorum tam yiyemiyorum 5 dKa sonra filan al bu ye desler yerim yani bence benim oburluk onla alakası yok![]()
Benim düğün hazırlıkları vardı kaçtığımız için düğünümüz 5 ay sonra olmuştu İnan düğün gecesi erkenden uyumaya gitmiştim hele hazırlıklar zamanı uyuyordum koltukta o kadar halsizdim ki
bide yemek konusunda da aynı senin gibiydim bi iştahım vardı anlatamam 6 haftayı geçtim mide bulantısı başladı ama öyle çok ağır değil gün içinde 1-2 şeyden tiksiniyodum yemeğin kokusu aşırı gelince falan sonra 13 haftamda azaldı ve gitti
İnşallah sağ Salim kucağına alırsın canım hamilesin galiba evet vala bı iştah Açılmış ![]()
Bnm 6 ay sürdü ve oyuzden zayıfladım bn ilaç kulandim da yemek yedim öle Dr primal olan ilaç şuan 8 aylık oldum 2 hafta sonra doğum olacak bakalim