Hamilemiyim

İnşallah canım dualarım seninle en yakın zamanda darısı ssnin başına​:face_blowing_a_kiss::heart::cherry_blossom:

Canım seni üzmek istemiyorum ama gözükmüyor adetin geçiyor mu

Öncelikle hepinize teşekkür ederim bu süreçte beni yanlız bırakmadız Bana güzel şeyler söylediniz cevap verdiniz yanımda da durdunuz için bana dua etti iz icin teşekkür ederim bide Canlarım çok mutluyum ilk gebeligimya bide çok büyük bir heyecan var üzerimde ama ne yapmam gerekiyor hiç bilmiyorum

Ve canım ben bi ilaç kullandım onun üzerine hamile kaldım tavsiye ederim sende al kullan

Ne adı canım

Bende ilk gebeliğim için folik asit kullandım ama bir doktor bana folik asitin iyi olmadığını söylemişti bende kullanmayı bıraktım canım

Ne kadar kullandn

Ayyy tebrikler​:face_with_hand_over_mouth:canım Rabbim sağ salim kucağına almayı basip etsin hamileliğini kolaylaştırsln

Sakin ol canım bol bol dinlenmene bak katiyen stres yapmiyosun keyfini çıkar :smiling_face:inşAllah benim gibi gün sayarsın Rabbim nasip etsin sağ salim kucağımıza alalm

Kız daha bir ay olmadı doktor yazdı zaten

Çok teşekkür ederim inşallah amin​:cherry_blossom:

İnşallah canım :cherry_blossom:

Canım bence ilaçla alakası yok allah anneliği nasip etmiş sana

Hadii gözün aydın canım benim çok sevindim Allah sağlıkla kucaginada almayı nasip etsin inşallah :cherry_blossom::cherry_blossom::cherry_blossom::heart:

Ayn canım ama sende kılan bı bence

Çok teşekkür ederim amin :cherry_blossom:

Doktor yazıyor mu bunu direk Eczaneden mi almam kazım

Doktorda yazıyor ama zaten parayla satılan bı ilaç eczaneden de alabilirsin

Kızlar bu arada sonuç 1200 cikti sizce nasil

4 5 haftalık daha canım