Hamilemiyim

Kizlar merhaba bişey sorcam ayın 5 inde adet oluyordum öbür ay 31 çekiyordu ya yarın yada bugün adet olmam lazımdı arada bir sadce midem bulanıyor di oda çok deil bide sol kasigima kramplar giriyordu bugün kaset test yaptım daha içindeki kırmızılık bitmeden silik bir çizgi cikti varmıdır sizce

Daha erken değil en az aradan 1 hafta gecmeli

İşte biliyorum ama testede öyle cikit güvenmiyorum aslında bazen olmadı halde çıktı olmuştu ama bu biraz daha erken çıktı hemen

Ya canım benimde adetim hep 1 hafta önce oluyodu hamile kaldığım ay kafam karışıktı normalde ayın 10 adet olmuştum o ayn 3-4 falan olmam gerekiyordu kafam karışık olduğu için fark etmedim dedim bekleyeyim ayın 10 olsun 1 ay tamamlansn gecikirse test yaparm diye evdekilerde dedi hadi yap falan ayn 7 si yaptım baktım hamileyim. Yani olması gereken günü geçtiyse bekle biraz daha ayın 5 de geçsin daha net testte gözükür inşAllah vardır​:palms_up_together:t2::smiling_face:

Canım testi atım bak daha içindeki kırmızılık ta var

Kız baya gözüküyor​:face_with_hand_over_mouth: vardır ya bu silik çizgiyide geçmiş kırmızı zaten inşAllah bi kan testi ver hayırlı olsunn​:heart_eyes:

Benimde böyleydi bence git kan ver kanda net cikar

Ya çok teşekkür ederim canım ama çok korkuyorum çünkü olmicak diye daha önce yaptiklarimda böyle oldu ama olmadi ama onlar geç cikit bu erken çıktı biraz daha beklim tam üzerinden gecsin

Biraz daha adetim tam gecsin ozmn

Lütfen bana da dua edin bende anne olmayı çok istiyorum :face_holding_back_tears::heart:

Valla bende de öyle olmuştu yapar yapmaz pat diye kırmızı oldu merak etme inşAllah vardır kan testiyle daha net cevap alırsın

Aynen canım allah gönlüne göre versin inşallah

İnşallah vardır biraz daha beklim erken gebelik testi yapim eyer çıkarsa lan testi yapcam eczanedekiler daha iyi çünkü

Teşekkür ederim canım inşallah :heart:

Kan verdiginde bieze de söyle merak ettik olmasını çok istiyorum @Mahbuba sen dua et hamileleler ne dua ederse kabul olurmus

Evet ya lutfen@mahbuba İnşallah olur​:heart: ilk bebeğim olcak

Evet yarını bekle inşAllah çok az kaldı zaten birazda geçsin bidaha yap emin ol sonra git kan testine canm

İnşAllah canm benim dua ediyorum​:smiling_face_with_three_hearts:

İnşallah canim

Teşekkür ederim canım :face_blowing_a_kiss: