Hamilemiyim

Rica ederim Rabbim anne olmayı isteyen ve layık olan herkese nasip etsin​:smiling_face_with_three_hearts::palms_up_together:t2: güzel bir duygu gerçekten hayırlı haberler bekliyorum

Haber edecem size

Bekliyoruz canım inşAllah

Hamilesin canım çizgi baya belirgin bende iki cocugumada gecikme olmadan adet olacağım gün aypmistim testleri aynı böyle çıkmışlardı :cherry_blossom::cherry_blossom: hayırlısı olsun bu kan testi ver öncelikle

İnşallah canım ama ben gene biraz daha beklemek istiyorum hayal kırıklığına uğramak istemiyorum bu yarinida beklim

Yarın erken gebelik testi al onlarda daha net cikiyo :cherry_blossom:

Evet onlar daha doğru yanıt veriyor yarın tam adet günüm ama öbür ay 31 çekti için bugün de gelebilirdi yarında cumartesi gününü beklemek istiyorum ondan sonra bida yaparım ama inşallah gelmez de hamile olurum​:grin::rofl::cherry_blossom:

Ve canlarım bugün gunumdu daha olmadim

Hamilesin canım hayırlısı olsun öncelikle git bu kan testi ver :cherry_blossom:

Ya çok korkuyorum şey yapım erken gebelik testi de yapım ondan sonra belki giderim ama işte korkuyorum

Bas bayaa belli oluyor bugün git kan ver bak bence hakkında hayırlısı olsun

İnşallah kizlar ben gazlamyin lütfen ya ya olmazsa vala çok üzülürüm

İşte emin olmadan insan umutlu olmak istemiyor onunnnn için kan ver çünkü teste var

Ya canim tam üç tane yaptım hepsindede çıktı hemde hemen ve şimdi bak az önce biraz daha pembemsi şimdi kıpkırmızı olmus diyerini yaptım gibi çektim daha belirginleşiyor du

Eee varrr buuu daha nasıl olcakki son adet tarihin ne zaman

Ayın 5 uydu ama öbür ay 31 çekti için dün yada bugün olmam lazımdı ama daha olmadim

İnşallah vardır canim :cherry_blossom:

MaşAllah tebrik ederim canım hayırlı olsun​:heart_eyes: baya belli ben burdayım anne diyor bi kan testiyle dahada net öğrenirsin için daha rahat olur ama testlere bakılırsa burdayım diyor​:face_with_hand_over_mouth: hadi bakalm kan testinden sonrada güzel haberlerle gel

İnşallah canım ama var gibi gözüküyor demi

Evet baya belli :smiling_face:maşAllah