Hamilemiyim

Hayırlı olsun sağ Salim kucağıniza alırsınız İnşallah

Evet baya çok az kaldı 10 günüm var 38+4 haftaym şu an Rabbim sanada bu günleri nasip etsin benim gibi günlerini sayarsın​:two_hearts:

İnşAllah salıkla gelirler bende de çok az kaldı 10 günüm var 38+4 haftaym aramızda çok fark yokmuş:smiling_face: mide bulantısı açırı derecede yaşamadm ama normal geçti çok şükür 13 haftamda azaldı ve bitti bir süre sonra ne yediysem kusuyodum midemle alakalıymış bende horminkardan sandım doktor ilaç vermişti 2 kere kullandım sonra gerek kalmadı

Ne Güzel canım ilk çocuk demi

Bnm midem de sorun yok gebelik öncesi bn bol acı yerim gebelik olunca mide bulantısı kusma var halsizlik yorgunluk hissi var tansiyon düşüklüğü yaşıyorum mide yanıyor hemen acidpas alıyorm yarım hemen geçiyor grup oldum 1 hafta süründüm nane limon kaynatım içtim iyi geldi doğuma az kaldı 6 ci sezeryan olacak ve daha bebeğim cinsiyet beli değil :sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile:

Niye 8 aylık niye daha beli deilki

Evet bende ilk çocuk olcak o yüzden baya heyecan endişe var

Ay nasıl oldu o durum belli olmaması bizde tam 6 aya kadar bekledik detaylıda tam emin olalm diye artık drtaylı olunca yine aynı şey dediler o zaman emin olduk. Çok şükür Rabbime hepsi sağlıkla vaktinde gelsin​:two_hearts:. Sezeryan sonrası iyileşme süreciniz çokmu zor oldu? Yani kendinizmi istemedinuz normal olmasını

Çok değişik bı his ya boyle insan nasıl anlatcani bilmiyor ilk ogrendimde agllamadim bugün 4 defa ağladım böyle bebeğine kavuşan insanlar veya bebek videoları görünce ya bizim de böyle olcak diyip mutluluktan ağlıyorum sonrada yok bebişim sen sdrese girme ben mutluluktan ağlıyorum diyorum :rofl:

Oyy yerim seni yaa tatlım benim​:face_holding_back_tears: insan öyle oluyor bende ilk öğrendiğimde şok geçirdim ağlayamadım sonradan artık bebiş videolarını doğumu hamileleri falan görünce bi garip oldum duygusallaştım

Bakın biz anne olarak onları karnimizda taşıdım 9 ay ama bebeklerin kimisi erken gelir kimisi geç gelir yani biz karar vermiyoruz normal mi sezeryan mi diye mesela benm büyük kızım 7 aylık 1.5 kilo ile dünyaya merhaba dedi normal doğum oldu bn denedim normal doğum olsun diye mesela benm ikici kızım da 38 haftalık Ken anne bn geliyorum demedi ki sancım yoktu hiç 40 dereceyle ateşle hastaneye kaldırıldım ve yatış dediler nst bağlandım ve sancım var diye bebek havale gecirmesin die sezeryan alındım yani sonra hep sezeryanla doğum yaptım 5 tane şimdi 6 ci sezeryan doğum olacak

Doğru tabi bizim seçimimiz olmuyor mesela benim kendimde 9 aylmda doğmuşum ama sezeryan doğum yapmış annem bide kilomda sizinkiyle aynlydı 1.5 gram bazıları var ama normalden korktukları için sezeryan seçiyorlar bi problem olmasa bile bizim burda kendi haline bırakıyorlar seçimi

Bende öyle oldum hayal edincede

Gerçekten öyle hormonlar artık etki etmeye başlıyor o yüzden karışık duygular yaşıyor insan sinirli stresli yada çok duygusal garip yani hamilelik boyunca böyle ilerliyor içimizde bi insan yetişiyor normal tabi bu duygular olanlar​:smiling_face:

O sezeryan secenler varya o iş öle değil korktuğu için değil bebek dunyaya geldiği için annen çatı muanesi müsait olmadığı için sezeryanla doğum oluyor bebek havasız kalmasın die

Evet ya​:cherry_blossom::heart:

Yok canm burda Azerbaycanda müayene falan olmadan seçim sunuyorlar normal yada sezeryanmı istiyosun diye hiç bir problem olmadığı halde bazı anneler yapamam diyo ve sezeryan seçiyor sizin orda farklı tabi doktorlar bakıp muayene edip öyle karar veriyor bizimkilerde kendi seçimine bırakıyor