Epilasyona baslamistim hamile oldugumu ogrendim mecburen bıraktım 33+4 üm basindan beri agda yaptiriyorum sorun yasamadim tabi yaptirdigin yerin hijyeni onemli
Kızlar hamilelikte kişisel bakım zor oluyor malum gobisler sistigi için tür dökücü krem kullanan var mı aranızda
@ikikızannesi merhaba tabi ki sizde kendi doktorunuza danışın ama genel olarak içerdiği kimyasallardan dolayı tüy dökücü kremler önerilmiyor
Özellikle göbekteki tüyleri nasıl almalıyız onu merak ediyorum. Hindistan cevizi yağı kullandım çatlak olmasın diye ve tüylenmesi arttı. Lazere gidiyordym azalmıştı aslında. Şimdi jilet vurmak istemiyorum ağda krem lazer gibi birşey de bebek varken cesaret edemem. Nasıl olacak ki
Şimdilik makasla kes doğurunca dökülüyor
benim öyle oldu.
Ağda yapıyorum
Sey de yapılabilir eger evde makinaniz varsa ya da esiniz tras makinasi onunla kisaltabilirsiniz ben aciyacak ve kendimi kasacagim korkusuna epislasyon aletinin tuy kisaltma basligini kullaniyorum
Tüy dökücü kesinlikle kullanma aşırı kimyasal bence zararı dokunabilir. Benim şu an çok göbeğim yok hala görebiliyorum aşağıyı ama yinede jilet kullanıyorum şuan. İnşallah doğumdan sonra yine ağda rutinime dönücem. Şu an habire kontrol olduğu için ağdaya kadar bekleyemiyorum malesef. Doktora öyle gitmeye utanıyorum.
Göbüşüm şiş olmasına rağmen kendim Venüs jiletle aynanın karşısında temizlendim ben Tüy dökücü kremler daha sert ve çabuk çıkarıyor diye biliyorum sanki
Kızlar son haftalardayım genital bölge temizliği nasıl yapıyorsunuz. Ağda yaptırmadım hiç gebelikten önce lazere gidiyordum yarım birakmak zorunda kaldım. Ve ağdaya dayanamam zaten şuan heryerim ağrıyor bi hassasiyet içindeyim.
Valla bu durumda agda ile ugrasabilen varsa zaten helal olsun kendisi yapan yani mümkün değil… Permatik saolsun yetismek zor koca gobekle ama mecbur
İmkansız agdayi kendimiz yapmamız güzellik merkezi veya kuaförlerde ancak olur ama permatiklede dediğin gibi koca göbek bi gorebilsek yada egilebilsek ne zormuş ya diyoardida inanmıyordum
Ayy benimde şuan bu sıkıntım var sanırım kuaföre gidecem başka çare yok göremiyorum fermatik kullanmak istemiyorum çok kötü oluyor sonra
Ben hamile kalmadan once lazere gidiyordum ve bitmişti. Hamile kalinca tekrar tuylenme oldu, agdaya gidiyorum gebeligin basindan itibaren. Agdaya gittiğim kadin cok iyi ne agri ne aci ne tahriş oluyor. Bir kere baskasina yaptirdim pisman oldum. İşinin ehli olması önemli.
Son bir ay kala mesuliyet kabul etmemek açısından bir çok kuaför 9. Ayındaki gebeleri ağdaya almıyor
Vallahi ben doğuma kadar full gittim ağdaya hiçbir sıkıntı yaşamadım tenimde hassastı ama yapacak bir şey yok temiz olmam lazımdı hatta aynı doğum olduğu için tek tük çıkmıştı ondan mecburen artık yanımda götürdüğüm jiletle temizlemek zorunda kaldım böyle yani canım
@Hamisbiri ağda yaptırırsan daha iyi olur azıcık dişini sık onlar hızlıca hallediyor zaten hem lazere de gitmişsin tüylerin büyük ölçüde azalmıştır jilet vurursan tekrar başa dönecek vede jilette hemen tekrar çıkıyor tüyler
Ayni sekilde 39 haftaligim kontrolum var bugün. Hala dogacak gibi degilse agdaya gitmeyi planliyorum. En son 35. Hafta da gitmiştim.
Bende lazere gitmiştim ama iç kısmını yapmamislardi evli değilim diye. Evlendikten sonra da ben kendim ağda ile hallediyordum. Sonra ilk gebeliğimde kendime saç kesim makinası almıştım. Eşime temizletmistim vallahi. Şimdi de ona yaptiricam yine aynı şekilde. Ağda asla yapamam bir müddet. Jilet kullanmama sebebim ise direk enfeksiyona çeviriyor bir ay kaşıntı geçmiyor. O yüzden pek tavsiye etmiyorum.
Doğum ne zaman olacağını bilmediğiniz için işte her dakika her saniye çıktıkça gittik ama işte son dakikaya bırakmamak gerekiyor ben en son senin gibi 35 haftada gitmiştim 37 + 4 günlükten doğum yaptım affedersin yani telefonla bakıyordum hani hastanede aynı Yok bir şey yok hemen doğum çantama koymuştum yedekten kalsın diye jilet hemen onları da onunla aldım