Hamilelikte Vücut Temizliği

Kızlar vücut temizliğinizi nasıl yapıyorsunuz? Jilet 2 güne tekrar uzuyor epilatör kullanıyorum fakat oda çok acıyor siz neler yapıyorsunuz…

12 hafta gebeyim agda yaptirdim. Oyle de düşünüyorum.

1 Beğeni

Ben agda yaptiriyorum en iyisi bence o

1 Beğeni

Ağdayı doktor öneriyor mu, soran oldu mu aranızda? Ben ağda acısıyla ani hareket yaparım diye çekiniyorum açıkçası

1 Beğeni

En rahatı ağda 1 1,5 ay gidiyor canım

1 Beğeni

Ben Venüs kullandım hep. Benimki genetik olduğu için belki de, çok çıkmıyordu. Gebelik öncesinde lazere de gitmiştim, onun da çok faydası oldu. Ağdaya gidin isterseniz

1 Beğeni

Normalde ağda yapıyordum. Uzun süre çıkmıyordu. Ama şuan doğuma son bir ayım kaldı.Zorlandığım için mecburen jilet kullanıyorum

1 Beğeni

Ağda jilet onları önerdi benim doktorum epilasyonu tüy dökücü kremleri yapmamamı söyledi lazeri kesinlilkle onaylamadı

Ağdayı ben de sorayım gidince. Erken doğuma sebep oluyor falan diye okumuştum

Valla hiç duymadım canm ben özellikle sordum ağda ve jiletle temizleme önerdi bana ama yine de bir sor bakalm için rahat eder hiç değilse

Teşekkür ederimm

1 Beğeni

Kuaförde ağda bence daha iyi ciletten

Bende 34 haftalık hamileyim ağda yaptırıyorum bi sorun olucagını sanmıyorum en azından temiz olunuyo bi anda doğum filan olur dikişti filan sonra jiletle zor olur çabuk çıkar yapamazsın filan

1 Beğeni

33 haftalık bende ağda yaptırıyorum öncesinde lazere gitmiştim çok yok ağda yaptırınca da uzun süre gidiyor ve doktorum yaptırabilirsin dedi

Bu ikinci gebeliğim ilk gebelikte de son haftaya kadar gittim en temiz ve en rahatı bence. Bide agdadan sonra karınca yumurtasi yağı sürüyorum mis gbi azaltıyor . Agdadan sonra jilet yapınca tekrar çoğalıyor bildiğim kadarıyla . Ayda bir ağda en iyisi .

26 haftada yım ağda yaptiriyorum en iyisi tertemiz rahatt oluyosun

Kasilmalari tetikler demişti ebe jiletle yapıyorum bu yüzden ağda rahat deniyor ama enfeksiyon riski de varmış yaptırılan yere de bağlı tabi ki bir de cilt ekstra hassas olduğundan gözüm korktu

Ben doktoruma dün lazer veya ağda yapabilir miyim diye sordum ağda yapabilirsin dedi.

Cildim çok hassas ağda bende çıban oluşumuna neden oluyor ve şişip çok ağrı yapıyor doktor bana yıllar önce ya lazer ya jilet demişti o gün bu gündür jilet devam

Ben de korktum duyduklarım yüzünden o yüzden biraz soğuğum ağdaya. Bir de benim cildime iyi gelmiyor ama jilette de hemen çıkma durumu oluyor

2 Beğeni