Hamilelikte Vücut Temizliği

Beb hamilelikten once lazer epilasyona gidiyordum sonra hamile olduktan sonra agda yaptirdim ama soyle bi sorun var agda yaptirdiktan sonra bende nokta nokta araliklarla genital bolge de sadece sivilce gibi bisey cikti sonra bir müddetten sonra gecti ama yine de niye cikti anlamadim sizce niye cikmis olabilir yada agdadan sonra bisey kullanmak gerekir mi

1 Beğeni

Bende ağda yaptırıyorum

Evet ama şimdilik en temiz çözüm o gibi görünüyor doğumu bekliyorum sancilar başlayınca sıkılaşmadan halledeceğim başka alternatif bulamadım

Agdadan sonra bende de oluyor. Sanırım kıl kökü ve sonraki tahriş olmadan kaynaklı oluyor. Bikac güne geçmiş oluyor normal bende de oluyor . Ben azalma olsun diye karınca yumurtası yagi sürüyorum

Ağda en iyisi jilet hem çabuk çıkarıyor hemde kılın yapısı kalınlaşıyor

Ben aliyom onlar 2 gunde buyuyor . Bu kadar killanan var mi ben de korku olustu ya aniden sancim gelirse de bakimsiz killi killi gidersem :face_vomiting::grimacing:utancimdan ikinamam bile . Of of aklimda deli sorular

Aynen ben de durum aynı. Hormonlardan sanırım. Ağda yaptığım halde uzuyor hemen

1 Beğeni

Sen agda yapiyon ben yapamiyom jileten baska kullanamiyom . Vucudum yaniyor ve hemen karariyor .

çözüm bulan varsa bana da söylesin benim 32+2haftlaık dua ediyorum temzken doğurmak için

1 Beğeni

Doktorunuza danisip lazere gidebilirsiniz .ben lazere 2 3 seans gittim cogalan tuylerim gitti cok şükür. Ama daha once tuylerimin hepsi dokulmustu zaten .simdi doguma kadar rahatim.yoksa gercekten başa cikilamiyor

1 Beğeni

InsAllah tertemiz bir sekilde gidersin ve dogumun acisiz olur sağlıklı birsekilde bebeğinizi kucaginiza alirsiniz​:smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Kac haftalikta gittiniz . Benim doktorum onermiyor . Ama evde lazer epilasyonaleti var korkudan yapmadim hormonlar duzensiz ya daha da cok cikar diye korkuyorum.

Ben 3 4 5. Aylarimda gittim.bende dökülmez zaten ama idare eder kafasiyla gitmistim bekledigim gibi olmadı hepsi döküldü geri.bazi doktorlar onermiyor haklisiniz bu tartismali bir konu oyuzden siz bana bakmayin doktorunuzu dinleyin kesinlikle

1 Beğeni

Hamilelik döneminde çıkan tüyler kıllar doğum sonrası dökülüyor bilginiz olsun göbek üzerinde çıkmıştı benim doğum sonrası hormonlar yerine gelince döküldü düzeldi benim küçük küçüklerdi tüy gibi

1 Beğeni

Lazer yapsanız bile doğumdan sonra tekrar çıkar tamamen bitmez bilginiz olsun yeniden gitmek zorunda kalabilirsiniz o yüzden Trendyol üzerinde tüy dökücü vardı onlardan kullanabilirsiniz jilet çabuk çıkması sağlar ama tüy dökücü biraz daha geç çıkarır biraz pahalı bir tüy dökücüydü ama kullananlar memnun birde jilet işlemi sonrası karınca yumurtası yağı sürün 6-7 gün boyunca oda azalmasını geç çıkmasını sağlar

1 Beğeni

Ben de karinca yumurtasi yag aldim .5 gun oldu biraz daha iyi gibi ama ama killara cozum degil 6 aya kadar normal devam edeyim . 6 ,7 aylarda evde kendim lazer yapiyim . Doktrm bna dedigi sey . Lazerin bebege zarari olmaz ama ilerde lazer yuzunden kasilinca bebegin strese girer dedi. O yuzden uygun gormedi

1 Beğeni

Evet karinca yumurtasi yag kullandim . Biraz daha gec cikti . Ilk deneyisimdi. Bende tuy degil baya kil cikiyor gobegimde boğazımda bile yuzumu alirdim tuy cikardi simdi kil cikiyor . Tuy dokucu de kulandim oda jilet etkisi yaratiyor hamilelikte biraz daha sakincali kimyasal oldugu icin kimse onermiyor.

1 Beğeni

Evet lazerde rahat olmak lazim ben alışık oldugum icin gittim yoksa agda falan yapamam hayatta.o yağı genital bolgeye surebiliyozmu acaba orada biraz var hala .simdide 7 ayligim goremiyorum artik :grinning:

2 Beğeni

amin inşallah hepimiz :disappointed_relieved:

2 Beğeni

Karınca yumurtacı yağı vücudun her bölgesinde kullanılıyor ağda jilet sonrası kılların geç çıkmasına faydalı oluyor birde her ay düzenli kullanımda azaltıyor

2 Beğeni