Hamilelikte Vücut Temizliği

Denicem alip…yakmaz insallah genital bolgemin ic tarafinda var cunku .onu surup birakcaz sanirim

2 Beğeni

Benim bildigim de vucudun her tarafina suruluyor .jilet degil de agda yapinca daha da cok etkili olacagini dusunuyorum . Ben 1kucuk siseyi 4 kere genatal bolge haric kol bacak koltuk alti gobus surdum . Bol bol surdum az da olsa etkisi oldu . Bebegim kiz olursa ona surmeyi dusnuyorum . :joy:anasi gibi killi olmasin

Bence ic tarafina surme tek bu yag degil butun yaglar zaarar verebilir bunu kimse bilemez vucudun hasas olm.asa da genatal bolge hasas bir yer

Zaten bi tek orda var bilemedim.simdi cikan olursa tras makinasiyla kisaltiyorum zaten her hafta alttan muayene oluyorum mecbur surekli almam gerekiyor

Bence o tarz şeyler vücudunuza kullanmayın bebekte leke olur falan riske girmeyin . Ben tuy dokucuyu bile korka korka kullanıyordum allahtan bişey olmadı ve o dediğiniz seyin bilimsel bi kanıtlanmış yanı yok

5buçuk aylık hamileyim , hamile kalmadan önce lazere gıdıyordum hamile kalınca bıraktım . Özel bölgeye ağda düşünüyorum . İnternette Bıraz araştırdım son aylarda erken doğum riski yüksek oluyormuş yapınca . Ne kadar doğru bılmıyorum . Sizce ? Bu konu da beni aydınlatır mısınız lütfen :pray:t2:

Hayır hiç bir sıkıntısı yok yapabilirsin . Ben şu anda yapamıyorum biraz hem karnım büyüdüğü için hemde bel fıtığı çıktı ayağıma vurduğu için.

1 Beğeni

İlk gebeliğimde de şimdiki gebeliğimde de hep ağda yaptırdım senelerdir hep aynı yere yaptırıyorum hiçbir sıkıntı yaşamadım aksine lohusalığım da o kadar rahat oldu ki

2 Beğeni

Ben de 7 aylık hamileyim sürekli ağdaya gidiyorum hiçbir sıkıntı yok tertemiz oluyor kendimiz nasıl halledelim bu göbişlerle.

2 Beğeni

Ben de ağda yaptırıyorum bu süreçte daha az yaptırmaya çalışıyorum sadece En son gittiğimde cilt hassaslığından dolayı biraz rahatsız etti yani belki ağda yapmamıştır ama hemen ertesi günü oldu… yine gidicem yine öyle olur diye korkuyorum​:sweat_smile:

1 Beğeni

Sağolun kızlar :pray:t2:ben biraz evhamlı biriyim o yüzden tereddüt ediyorum bı aksılık olur diye . Eminim ihtıyacı olan bütün hamişler ağda yaptırıyordur

Bende dün yaptırdım göbeğimde kıl çok fazlalaşmıştı orası kıpkırmızı oldu ve kaşınıyor bi orası sıkıntı oldu sadece

2 Beğeni

İlk aydan beri yaptırıyorum çok rahat

1 Beğeni

Ben de hamilelik oncesi lazere gidiyordum, hamile kalinca doktorum herhangi bir calisma olmadığı için risk almamam gerektiğini söyledi. Hamileliğin basindan beri agda yaptiriyorum.

1 Beğeni

Canim ben lazere gidiyordum. Onda da 2 ayda bit gerek varsa Normalde cok killi degildim. Ama hamilelikte çok kıllandım. Duruma gore ayda 2 kere ağdaya gidiyorum.

1 Beğeni

Gotur beni gittigin yere ama elimden de dutcen

1 Beğeni

Genitale özellikle dudak kısmına yaptırın bir sıkıntı olmaz ancak sağlık ocağındaki ebe karnıma ve bikini bölgesinin üst kısmın ağda yaptığımda kızmıştı bana. Çok rahatsızsan jiletle al dedi. Kıl köklerinin enfeksiyon kapması halinde sıkıntı yaşayabilirsin dedş o yüzden hamileliğin başından beri sadece jilet kullanıyorum

1 Beğeni

Ay yorumlarin cogunu okudum . Agda yapiyorum degil de yaptiriyorum yaziyor.:woozy_face:Aman yarabbi ozel bolgenizi nasil bir baskasina acabiliyorsunuz . Bende mi var sorun sizde mi yeri gelince ben esimden dahi utanirken degisik geldi ben dogumum da nitcem diy jara kara dusunurken hem cinsleri.den bile utanan ben bide killi killi daha cok utanirim off offf insAllh dogum zamani temiz giderim . Agda konusunda da ben onun acisina dayanamiyorum o kadar canim aci,or ve vucudum karariyor :woman_facepalming:

5 Beğeni

Gel bacım gidek çatır çutur yolduralım kendimizi miss​:joy:

Kız ben epeydir yoldurmadım tırsıyom ecük karnim dahada buyumeden 1 sefer kendim bi yapsam dahada korkmamda bu velette birden buyudu yahu :face_holding_back_tears: