Valla ben isilikli kadınım uğraşamam kendim ![]()
Yahu niye utanalım? 14 lük ergen miyiz cancağızım? Vajinalar vardır, vajinal tüyler de vardır!![]()
Eşinden utanirken nasil bebis yaptınız kizz![]()
![]()
![]()
Yasin kucuktur,tedavi gormemissindir ondan yadirgaya bilirsin. Ama biyerden sora orasida diger organlarin kadar normal oluyo merak etme ![]()
8 aylık hamileyim geçen hafta yaptırdım hiçbir problem yaşamadım. yatarak alıyorlarsa son 2 ayda olan arkadaşlar ayakta alınmak istediğinizi talep edin daha rahat edersiniz o şekilde ![]()
![]()
@İlkbebeğim1 evet yapılabilir hiçbir sakıncası yok, sadece eğer bir yerde yaptırmayı düşünüyorsanız temizlik ve hijyenine dikkat etmeniz yeterli ![]()
Dogum nasil yapicaksiniz peki cnm
gobusun büyüdüğünde mecbur kalicaksin birine
Aslında asıl sorun şu doğuma jilet vurarakta girebilirsin fakat lohusalık döneminde kanama varken jilet ve tüy dökücü krem kullanmak çok zor bunu da göz önünde bulundurun hanımlar ![]()
Merhaba ben 8.aya girdim yaptiryorum şükürler olsun bir sorun olmadi bende senin gibiydum korkardim ama baktimdim ki bir sey olmuyir duzenli gitmeye basladim ozeoiklw son aylar oenmli her an dogum olsa rezil oluruz ![]()
![]()
Kız ben kendim yaparken bile bağırıyorum ağdayı en iyisi yaşasın jilet![]()
![]()
![]()
Ben cok utaniyom demedim ki yeri gelince dedim . ![]()
Valla tecrubesiz anne adayi olarak bilmiyom ama kuafore gitmem herhalde utanirim kadindan![]()
ah ah nitcem ya sardi beni bir korku ![]()
![]()
![]()
O göbüs hakkaten buyumeyince etraftaki gebelere bakip aa cokta bisi yokmus diyosun ama alemdeki gebelikle senin yasadigin bir olmuyo iste ![]()
![]()
![]()
![]()
Sirf o donem icin cekcem o eziyeti zate
Bak bu dedigin cok dogru olabilir. Daha once amaliyat olmadim ve dogum yapmadim siz tecrubeli oldugunuz icin alismis ve ya normallesmis olabilir . Ama ben bunlari gormedigim icin bana cok utanc verici geliyor .![]()
![]()
Kız bantı cekerken dizlerimin bagi cozuluverir benim ![]()
![]()
![]()
![]()
Şey gibi dusun ilk gece korkusu… soradan utaniyonmu yoo bak gebesin ![]()
![]()
onun gibi
Ay hic gulesim yoktu
belki de dedigin gibidir bende alisinca kendime derim bostan yere strese giriyormusum diye
Allahim insAllh o gun temiz olurum bunun icin dua eden var mi bilmiyom ama ben ediyom o derce utaniyom erkegin degil bir bayan8n beni killi gormesi bile beni utandiriyo![]()
simdi denemem ama belki ilerleyen zamnlarda olabilir.
Valla bnde bugune kadar hep kendim aldim agda ile hic kuaföre gitmedim ama lazere yazildim geçen yil hamile oldugumu ogrendim dondurdum yani lazerdede gösteriyorsun mecbur bir personale cok cok utandim ama mecbur sureklide ogdayla uyrasmaktan bıktım. Ve simdi gobegim büyüdü 36 haftaligim cok cikmiyo ama goremiyorum
mecburen tüy dökücü kulandim heran dogum olur diye![]()
![]()
Aynen vala doğru son son aylarda kesınlıkle gıdılmelı gıdıcem mecburen