Hamilelikte Vücut Temizliği

Hic sorma ya bnm gobek cokta yok ama aşırı sirt agrim var malesef tüy dökücü yaptim ve useniyo insan hamileyken

Hanimlar eşinize aldirin :sweat_smile:ağda ile farketmiyo cok duydum cevremde oyle yapan bn yaptiramam sahsen kılı halden utanırım gorsun istemem​:face_with_hand_over_mouth:

Benim gobek son 3haftada muthis buyudu yani karnimda damacana yutmus gibi bi gerilme var ve aynada filan patlayacakmisim gibi gorunuyo ustelik 29a yeni girdim dahada siscekmisim​:person_facepalming: sistikce bebegin hareketleri filanda o oranla belirginlesiyo ama bukadar siscemi bile hayal etmemistim 36. Haftamda muhtemelen yuvarlanarak giderim gitcem yere

Yapmaz ki ayrica doktorum kimyasal urunleri vaginaya yaklastirma bile demisti bebegi etkileyebilirmis

Allah yardimcin olsun kimimin cok büyüyor evet mesela beni goren hamile oldugumu bile anlamiyo salasta giyindigim icin karnimin içi genismis doktor oyle soyledi bi alternatifim var catlak flnda olmuyo şükür :sweat_smile:

1 Beğeni

19.haftaya kadar gobek cikmadi bende sandim ciksada nekaa cikar ki​:rofl::rofl:

1 Beğeni

Ya bn hic sormadım bikere yaptimya bi zarari olurmu acaba

Sormadan kullanma sac boyasini bile kimyasal oldugu icin istemiyolar malum yoksa kimsenin guzelligiyle cirkinligiyle derdi yok doktorlarin :rofl::rofl:

1 Beğeni

Şunu kulandim bnde ya

Neolursa iste doktoruna sor once

1 Beğeni

Artik gerek kalmaz sanirim bnmki yakin galiba doğumum en son suyu baya azalmis dendi doguma hazirlik olabilirmis

Ahh bende senin gibi şok oldum hep yaptırıyorum diye yazanları görünce ben de kendimi halletmeye çalışıyorum annem dedi ben yaparım kızım ona bile hayır dedim utanırım diye .

Karpuz ye karpuz hazir havalarda sıcak ferahlarsın hem

Tanıdık olsa dahada utanirim bn annede ne ymis bidaha enazindan goremiycegim biri olsun​:rofl:

Kız abartma annendende mi.? Genc kız olurken agda yapmayi kimden ogrendin sormasi ayip

Buaralar doyumsuzca hemde :watermelon::sweat_smile:

Ay öyle ama valla yinede utanıyorum işte :see_no_evil: ama tabi çok mevcurda kalırsam yine anneme yaptıririmm bir başkasına asla yaptırmam

1 Beğeni

Soraki randevuda suyun artmis olur ozmn dediydi dersin

Anne daha güvenilir en azından canım kanım yani…bir başka yabancıya asla yaptiramam ki

Hadi InşAllah karpuzun beyaz kısmı ve havucu cok duymustum suyu icin ama