Guvenilirde Bilmiyorum ya bn utanirim belkide saygidan tuhafıma gidiyo
Beyaz kisminimi ici dururken kim bakar beyazina bea icini ye sen kafidir
Bende utanırım ama yine annem sonuçta başkasından daha rahat olurum diye düşünüyorum…
E yani
canim cekti ya
Anam bu gebelerede bisi denmiyor yahu
Kızlar ben doktoruma lazeri sordum bana dedi ki göbek hariç istediğin bölgeyi yapabilirsin Yapan var mı acaba çok merak ettim?
Benim pcos olduğu icin cok cikiyordu hamile kalmadan once ya ablamla ya kendim yapiyordum hamile kalinca 10 haftalikken falan kendim yapayim dedim egildim ettim cok zor oldu sonra hastalandım ablam da gelemiyor artk epilator kullaniyordum arada agda simdi kuafore gidicem mecbur jilette denedim cok sık cikiyor benim bide cok kanattim ne denediysem olmadi dogumdan sonra evde lazer cihazi alcam ins o iyi olur
Benimde oyle kimse inanmiyor nasil 7 aylik boyle karin mi olur diyorlar
Lazer cihazi bende aldim daha once lazere gidilip tuyler inceldiyse yada tüylerin zaten inceyse fayda sağlıyor onlar sert koyu killarda ssla ise yaramiyor
Kız ben bundan kullandım kokusu var ya iğrenç bir şey midem bulandı kullandıktan sonra duş falan da oluyorum ama geçmiyordu o kokusu Ben de attım gitti vallahi![]()
Benim sert ve kalin lazere gideyim dedim esim sagolsun istemedi cok kavga da ettim yorumlarini da okudum iyi diyorlar ya bakalim
Bekarken de hamam otu kullanmistim bi ara aktarda satiliyor o kimsayal mi bilmiyorum
Ben bizzat gidiyorm ilk hamile kaldığımdan bu yana hiç bir sikinti yaratmiyor
Yok bn radyasyondan dolayi dondurdum
Olur olur cokta guzel olur deseydin![]()
Aaa beni cok rahatsiz etmedi zaten bikini bölgeyi tek aldim afedersin lazerlede azalmisti pek çıkmıyordu ustte tek sürdüm bikere sadece
Ben bazen bacagimi kollarimi aldiriyorum kendim hizli cekemiyorum agda kagidini duzgun tutamadigi icin canimi okuyor![]()
![]()
![]()
alt tarafada bir kere yaptirdjm kuafördeki 5 dklik islem kocamla 2 saat sürdü
Benim evde kendi lazerim var onun için mi kullanabilirsin dedi acaba?
Bende lazere başlamıştım ama hamile kalinca biraktim agdaya basladim 32. Haftamdayim hic bir sorun yasamadim gittiginiz yerin hijyen olmasına dikkat edin yeterli
Iste bnde o iskenceyi daha fazla cekmemek icin lazere basvurdum eşimi zor ikna ettim