Hamilelikte Vücut Temizliği

Ha şu evdekilerden yengemde 2 yıl once 5bine almisti kulaniyo ama bebege zarari olup olmadigini bilmiyorum cnmya

1 Beğeni

Buz lazeri tavsiye ederim git bnce

1 Beğeni

Kız Allah seni ne yapmasın zaten en acıyan yer orası:joy:

Ben hemşireyim ve bir süre üroloji servisinde çalıştım emin ol bir doktor ebe ve hemsire için vajina ve penis görmek kol bacak görmek kadar doğal utanmanı gerektirecek bir durum yok. İkincisi tek başına alıp yarım yamalak almaktansa zorlanmaktansa bir başkasına aldırıp üstelik bunu yapmak mesleği olan birine doğuma temiz girmek daha mantıklı.

3 Beğeni

O gebeyken kullandı mı acaba?

Im evde kendin mi yapacaksin ev tipi lazer aletleri pihilis lumae var bende 2 ay kulanmayi dusunuyom . Gobek ve vajinanin ust rahme yakin yerleri yapmam simdi normal merkezlerde herkes kulaniyor temizligini bilmiyon bir hastalik kaparsan ilac dahi kullanamzsin aman dikkat et. Ev tipi olanin avantaji bu bana da doktorum sakincali degil ama kasilman olursa bebek strese girer dedi . Tabi ben deniycem kasilma fln olursa kullanmiycam.

1 Beğeni

Ama ben kendim agda yapsam bile hormon bozuklugundan ve gebelik surecinden cabucak uzuyor . Yeri geliyor uzun yola cikiyorsun temizlik yapmak sart oluyor . Agda yapinca belli bir sure uzamasini bekliyon kisa agda yapamazsin canin 5 kat daha fazla acir ve cildin hasas ise cildinde yanma meydana gelir. Diyelim ki 5 gun oncesinde agda yaptin ve 5 gunde cok uzamadi ama goruntusu rahatsiz ediyor cok da kisa degil . 6 gunde dogumun basladi ne yapacagiz . Ya killi gitcen yada jilet yapcan baska care bulamiyom ben. Birde ben kendim temizlerken bile kasilmam oluy korkuyom yapamiyom bebekle dusunemiyom ya kadin yaparken sancim baslarsa aman yarabbi aklima neler geliy​:see_no_evil: . Benim utanmam da daha once vicudumu kimseye gostermedigim icin olabilir Dugunumde baska biri bana agda yapti sadece koltuk altima onun pismanligini yasiyom koltuk altim karardi yani bunu ozel bolge.ede yaptirsam 2 katti olacak :melting_face: Benim agda konusundaki dusuncem bunlar . (Krem de vajinaya bebege zarar verir diye yapmiyom,suan en guvenlisi jilet gibi )

Bende de Philips lumea var göbek hariç bende yapmayı düşünüyorum başka türlü baş edemiyoruz artıkça artıyor, göbeği hiç saymıyorum bile :face_holding_back_tears:

1 Beğeni

Cok kasilman olursa birak bence bebek icerde demesin sonra annem niydiy bize diye :joy::see_no_evil:son olarak da aksam yapmani tavsiye ederim . Vucudun lekeye musaitse bn gibi yanarsin aman dikket et boyle seylere :woozy_face::woman_facepalming:

1 Beğeni

Ay çiçeğim teşekkür ederim :pray:t2: valla iyi ki zamanın da aldık makinaları başka türlü baş edemeyiz

1 Beğeni

Gobek kisminni ben agda yapiyom 2 gune hic almamisim gibi oluyor . Cok degisik birsey .

1 Beğeni

Ay sorma ya çok çıkıyor orada aşırı hem de

1 Beğeni

InsAllh ise yarar​:joy::joy::joy:ben ormandan kacmis maymun mu desem ayi mi bilemedim seni bilemem neye benziyon :joy::joy::joy:ama ben jilet yaptigim icin oyle .lazeri aldim 5 ay sonra hamile kaldim 5 aylik seruvenimdeki rahatligi hic bir yerde bulamiyom .

1 Beğeni

Yok gebe kalmadi aldigindan beri oglu buyuktu alırken

Yskinda gobeginiz buyudugunde alamiycaksiniz

1 Beğeni

Ay deme öyle dökülür diyorlar ama biz aldığımız için dökülmesinden umudumda yok ben de öyle çok çıkmadı şükür ama göbek tarafımda bariz var ya ustuırayla bir iki aldım da anında çıkıyor geri ya

1 Beğeni

Yaaa ne güzel

Merhaba anneler hamileliğinde genital bölgeye ağda yaptıran oldu mu bir zararı var mı hamilelikten önce de korkuyordum paşadan kasıyorum kendimi şimdi mecburen yaptırmam lazım yaptırıp sıkıntı yaşayan oldu mu ?

Merhaba, ağda zaten normalde de genital bölgeye uygulanması önerilmez. Hem yanık olabilir ve bu iz bırakabilir. Kararma yapar ve aynı zamanda dudak kısımlarında sarkma yapar. Epilasyon zaten olmaz hamilelik boyunca. Belki tüy kısaltıcı makine yada jilet kullanabilirsin. Jiletide uzun süre kullanma. Kalınlaşma yapar tüylerde. Hamilelikte hormonların değişmesi ile ağda epilasyon tarzı direkt kıl köküne etki eden işlemler önerilmez. Vücut daha hassas olur ve anneye yada bebeğe zararı olabilir. Ben estetisyenim buarada. Benim tavsiyem bu süreçte kullanma. Hamilelikten yaklasık 6 ay sonra lazer epilasyona başlarsın. O zamana kadar kısaltıcı makine yada jiletle idare etmeni öneririm.

1 Beğeni

Bilgilendirme için teşekkür ederim :smiling_face: