Ağdasız yaşayamam iki dk dişini sıksan tamamdır mis gibi oluyor bir ay boyunca kafan rahat. Şimdi ben ağda yapsam doğuma kadar kafam rahat mesela mis
Genital bölge temizliği nasıl yapabilirim jilet vurursam olmaz çünkü çoğalıyor
Hamile kalmadan önce lazerliydi orası ama tamm bitmemişti. Karnım büyüdükçe tek yapabildiğim şey jilet mecbur jilete vuruyorum ama çoğalmıyor. Hamilelikte kıl uzamam yavaşladı . Dedim doğumdan sonra orası için tekrar lazere giderim önemli değil. Bitek onu yapabiliyorum oda rastgele
Ağda onerenler var sizde yapmalı mıyım bende lazerliydim azken tekrar çoğaltmak istemiyorum
Ağda yapaabiliyorsanız ağda yapın. Ben eğilip yapamıyorum ağda daha geç çıkartır hemde çoğallmaz
Canım şimdi karşıma bi video çıktı koşa koşa sana yazmaya geldim. Sakın ağda yapma. Lazerliler jiletle temizlik yapmalıymış. Kıl köküne temas etmediği için sadece uzayanı temizliyor. Ancak ağda cımbız vs yaparsak kökten aldığı için laazer etkisini yiririyor ve çoğalıyormuş. Jiletle almanı öneririm
Bende lazerliyim, agdayi son haftada dusunuyordum . Şu an jiletle aliyrum , ama o da kasindiriyor o problemde var
Karın büyüdükçe genital bölge temizliği nasıl yapıyorsunuz tüy vs
Ben normalde lazerliydim ama hamileliğimde tekrar çoğaldı mecbur jilet kullanıyorum ağdayı doktor hiç önermedi jiletle yap dedi evet zor karşına bi ayna koyup oturup öyle yapabilirsin canım jilet Venüs’ler var onlar güzel
Jiletle alıyorum canım 3 bıçaklı bayanlar için olanlardan
Lazer yaptırdım gene cikti
kızlar doğum yaklaştı temizlenmek açısından ağda yaptırmayı düşünüyorum sizce yaptırmalımıyım yaptıran varmı düşünceleriniz neler
Ne kadar süre kaldı doğuma
Hamile olduğum andan beri ful ağdaya gittim gerçi hep gidiyordum zaten her hangi bir sıkıntım olmadı doğumuma 1 hafta önce yaptırmıştım zaten onda da doğuma gittim bir sıkıntım olmadı tehlikeniz yok ise gidebilirsiniz bence ..
anladım teşekkür ederim acıdan dolayı bir sıkıntı olurmu diye düşündüm
Yani şöyle aslında ben sürekli gittiğim için alışkındım ama gideceğiniz kişiye söylerseniz dikkatli olacağına eminim