Ben gebelik belirtileri taşırken tek tük içerdim gebelik netleşince kokusundan tiksindim ve hiç içemedim hatta eşim içince kokusu ağır geldiği için onu bile uzaklaştırırdım. Sende başka şeylerle oyalan bence kuru üzüm vb. İyi gelebilir içenlerden uzak dur ancak öyle bırakabilirsin bence çocuğun daha önemli çünkü.
Evet çocuğum daha önemli çok teşekkür önerileriniz için elimden gelen herseyi yapacam
Ben gebelik testinde çift çizgi gördüğüm an bıraktım, iki hafta falan canım istedi ama içmedim sonrasında alıştım canım istemez oldu. Ama aniden bırakınca iştahım çok arttı ve almam gerekenden fazla kilo aldım malesef şimdi dengelemeye çalışıyorum bırakınca iştahınız çok açılacak benim gibi olmayın dikkat edin diye söylüyorum
🩷
Gebelikte degil ama gebelikten 3sene önce birden sigara birakma kararı aldım ne olursa olsun içmeyeceğim dedim. Ki günde 1 paketten fazla tüketen ve herkesin bırakmaz o dedigi bir tiptim. İlk 20 gün zorluyor sonra o hafiflik insanı cidden tatmin ediyor. Zaten hamilelik bir süre sinra konusurken bile yoruyor bebek icinde iyi degil ikinizi de düşün içmeyeceğim diye kosulla kendini. Birakamam diye düşününce olmuyor. İcmeyecegim bir daha diyince zorlasa da oluyor…Bebegine almak istedigin pahali bir sey için de hedef koy o sigara parasını biriktir ve ilk hediyen olsun yavruna. Bol şans
Teşekkür ederim
Çok teşekkür ederim
Ben kendim birden bıraktım tiksindim
Bende tiksinmede olmadı
Merhaba doğum yaptınız mı bende kullanıyorum ve ne yapacağımı bilemiyorum
Eger birakamiyorsaniz en az minimuma dusurun ben oyle yapmistim gunde 3 tane bazen 2 iciyordum 5 gun once dogum yaptim cok sukur saglikli bir bebegim oldu
Teşekkür ederim fazla içmiyorum zaten günde 5 tane falan ama içim hep huzursuz Allah analı babalı büyütsün inşallah bende sağlıkla kucağıma alırım benim daha 13 haftalık
Herseyin basi rahat bir hamilelik gecirmek bence bende tatilde 5 tane iciyordum kış moduna girince duzene soktum stres yapmayin bence o daha sıkıntılı bir durum
O huzursuzluk bende de oluyordu annelik simdiden başlamış
Bende hiç bırakabileceğime inanmıyordum fakat 6 haftalıkken bebeğimi öğrendim ve her içtiğimde vicdanım rahatsız oldu 1 hafta içerisinde kendi isteğimle bıraktım 2 gün içmeyince inanın bırakılıyor ben internetten sigaranın bebeğe zararlarını okuyordum şimdi gebeliğim16+4 haftalık neredeyse bırakalı 3 ay oldu. Ben gebe kalmadan önce hamilelikte 1 veya 2 tane içerim diyordum ama tamamen bıraktım iradem sıfırken
Evet umarım atlatırım bu stresli süreci darısı benim başıma
Umarım Bnde bırakırım içimde sürekli huzursuzluk oluyor böyle olunca daha çok içme isteği oluyor
evet gectigimiz mayista yaptim suan 9 aylık oğlum
Allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin Bende sigara tek tük içiyorum huzursuzum mesajları okudum o yüzden yazdım size ne yapacağımı bilmiyorum
Aminnn cumlemizin insallah şöyle söyliyim ben cok arastirdim cok tedirgin oldugum icin gunde mutlaka 2 tane portakal ve 2 tane maden suyu iciyordum portakal vücutran nikotini 1 saat icinde atiyor idrarla madensuyu da o sekilde nikotini vucuda salgilamiyor bu ikisini mutlakagunluk 2 ser adet tuket Allahima cok sükür sag salim saglikli sekilde kucagima aldim Rabbim sizlerede nasip etsin insallahhh
Çok teşekkür ederim Zeynep hanım Allah razı olsun portakal hergün yiyorum maden suyu da her gün düzenli içiyorum umarım Bnde sağlıkla alırım dualarınızda beni de unutmayın