Hamilelikte Sigara Kullanımı 🙄

Ay inşallah çok teşekkür ederim

1 Beğeni

Bende hamileliğimi öğrendiğimde bırakmıştım ama sonra kabızlık sorunu ile karşılaştım. Basurum olana kadar herseyi dedim geçmedi tek sigara tuvalete çıkartıyordu ondan dolayı 37 haftalık oldum ama günde iki adet hala içiyorum başka türlü olmuyor

Tam da sigara içerken bu başlığı gördüm. Çok fazla vicdan azabı çekiyorum ama gerçekten ne yaptıysam bırakamadım. Eşim de çok baskı yapıyor haklı olarak. Daha önce yine böyle bir konuda tartışma çıkmıştı ama hiçkimse hem kendine hem bebeğine bile isteye zarar vermez. Azaltabildiğim kadar azaltmaya çalışıyorum doktorum günde 3 tanenin üstüne çıkma dedi. Ha içenler varmış diyip içinizi rahatlatmayın bırakmaya çalışın 6. Haftadan sonra genelde bulantılar başlıyor inşallah tiksinirsiniz sigaradan bırakmaya vesile olur

2 Beğeni

Bende hamileliğimden itibaren sigarayı bırakamadım çok denedim ama bir türlü olmadı şuan bebeğim 40+0 da hala doğum bekliyorum bebeğimin gelişimi herşey çok güzel ilerledi sağlık sorunu olmadı tabiki bu demek değil ki sigara zararlı değil demek değil çok şükür ben bir sorun yaşamadım umarım bırakabilirsin bırakamazsan da umarım sağlığını kötü yönde etkilemez

Hamileligim boyunca bende birakamadim belli zaman sonra doktorda birakmami istemedi bebegi strese sokmamak icin sadece doguma 2 ay kala azaltmami istedi dogumda nefessiz kalmayayim diye gunde 1 paket iciyordum hic bir sekilde tijsinti mide bulantisi yasamadim her bırakmayi denedigimde daha cok yapistim psikiyatrik haplari birakinca cok daha zorlasti dogum yapalı 17 gün oldu bir sorunumuz yok

3 Beğeni

Çok sevindim ya Allah analı babalı büyütsün

1 Beğeni

Sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin Allah

Yani biraz karnım açken bi tiksinme bulantı tarzında oluyor onun dışında bişey olmuyor inşallah bırakırım

1 Beğeni

Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah Allah analı babalı büyütsün

Merhaba hanımlar 21 haftalık gebeyim ve hamileliğimin 11. Haftasında sigarayı bırakabildim. Bunu nasıl başardığımı anlatmak isterim. Öncelikle günde 1 paket sigara içiyordum benişi öğrendikten sonra ilk önce günde 5 sigrayla kendimi kısıtladım. Sonra 3. Ancak bir türlü bırakamadım. Türkiyede varmı bilmiyorum ben İngilterede yaşıyorum. Kendime nikotin bandı ve spreyi aldım. Bandı sabah uyanır uyanmaz yapıştırdım. Çok sigara isteyince canım spreyi sıktım her bir iç yanağa en fazla iki kez sıkabiliyorsunuz. 1 hafta çok zorlandım ancak inat ettim içmiycem dedim spreyi 3. gün bıraktım daha sonra isteğim gitti. Bandıda bıraktım. O gün bugündür içmiyorum artık kokusu bile midemi bulandırıyor nasıl içiyormuşum diyorum. İnşallah sizlerde bırakırsınız.

Eğer bu ürünleri alırsanız kullanım şekli var alan olursa yardımcı olur bilgi veririm. :pray:t2::heart:

Bende hayatımda bir kere de olsa bu bantlar sayesinde sigarayı bırakmıştım. kesinlikle çok etkili ama artık TRde bantları satmıyorlar. nıkotın sakızı var o da yeterlı degıl keşke bulabilsemmmmm

Sizin kanamaniz oldu mu hic

Benim hiç kanamam olmadı

Malesef ki o bantlardan yok nerden tedarik ederim onu da bilmiyorum bakmam lazım

Tesekkür ederim sağolun allah kucaginiza almayi nasip etsin

1 Beğeni

Bandı bilmiyorum n11 de bi ara vardı ama sprey trendyolda mevcut diye biliyorum.

Sigara kullanan biriyim hamileyim sigarayı nasıl bırakabilirim eskisi kadar içmiyorum tek tük içiyorum ama kökten bırakmak istiyorum lütfen bana yardımcı olun​:pensive:

Çevrende sigara içen kimse kalmasın ve ağzına başka şeyler tıkıştır abur cubur veya her neyse canın istedikçe mideni ve ağzını başka bir şeyle oyala ben öyle bıraktım hâlâ içmiyorum bebeğim 2 aylık emzirirken içmek daha riskli geliyor nedense

1 Beğeni

İçtiğim için vicdan azabı çekiyorum içim sıkılıyor öneriniz için çok teşekkür ederim dediklerinizi yapacam umarım başarırım​:pray: