Hamilelikte Sigara Kullanımı 🙄

Arkadaşlar sigarayı azalttım fakat bırakamadım sigarayı bırakanlar nasıl bıraktınız nasıl yol izlediniz

1 Beğeni

Yaninda bulundurma

Siz kullanıyor muydunuz

Bende kullanıyorum ama azalttım aklıma her geldiğinde içmemeye çalışıyorum bırakamadım malesef tiksinmedim de ama dediğim gibi ya nefsini korlemek için yarım içiyorum her aklıma geldiğinde içmiyorum böyle böyle sınırlı yorum valla

3 Beğeni

Kız ben hamileliğim boyunca içmedim içmedim tam icicekken midem bulanıyordu surda doğumuma az kaldı geri başladım. Bırakılmıyor birde yanında içen varsa eğer

2 Beğeni

Günde kaç tane içiyorsunuz

Bende azalttim ama birakamadim tiksinemedim de gunde 2 paket iciyodum birden birakilmiyo halbuki ne kizardim hamileyken sigara icenlere iradeli bininsanim aslinda ilk hamileligime karar vermeden birakmisdim ama bunda malesef

3 Beğeni

Ne kadarlık hamilesiniz

Bende çok savaştım kendimle çok bırakmaya çalıştım ama olmuyor sadece çok azalttım canım sigara istediği zaman biseylerle uğraşmaya çalışıyorum başaramadıgm zaman yarım içiyorum yani günde en fazla 4 tane icmisligim oluyor ama bazen de günde 1 tane içiyorum böyle böyle belki birakirim belki gebelikte tiksinirim diyordum ama olmadı ya tiksinmedim hiç

Çok müzdaribim ben bu konuda günde bir paket falan içiyorum bırakamıyorum kesinlikle

3 Beğeni

1 paket cok kuzum ya​:pensive:

1 Beğeni

Evet kuzum 1 paket çok ben günde 2 pakete ulaşmıştm ama şu an krizlere gire gire en fazla 4 tane içiyorum ve ben 9 ay önce babamı kaybettim ondan öncede 2 defa düşük yaptım çok sorunlu sıkıntılı süreçlerden geçtim ama işte mecbur çocuğum için kendimi çok fazla zorluyorum icmemek için Yapamadığım zamanda en fazla 4 tane içmeye çalışıyorum bu sayede evin bütün temizliğini bitirdim bak :blush: aklıma sigara geldikçe iş çıkarıyorum

2 Beğeni

Kaç haftalıksınız

Onun yerine bir şeyler koymayı deneyin ben evde paket bulundurmuyorum mesela o yüzden de içme isteğim olsa da ulaşamadığım için içmiyorum sende bunu deneyebilirsin

1 Beğeni

Ben hamile olduğumu öğrendiğim an bıraktım. O zamana kadar asla bırakamam diyodum. Hatta korkuyordum hani diyodjm hamile kalırsam napcam nasıl bırakcam. Bebeğime zararı var die. Ama öğrendiğim an sanki rabbim biden bi kuvvet bi irade verdi ki. O an tiksindim. 1 hafta zorladı beni canım istedi ama içmedim içenin yanında da durmadjm. Zaten arasj çok sürmeden artık kokusu falan da aldı. Nefret ettim şuan hiç aklıma gelmiyor hatta nasıl içmişim diye kendimi sorguluyorum

4 Beğeni

Bende öğrendiğim an bıraktım Rabbime şükürler olsun rüyamda bile içsem vicdan azabı çektim o yüzden de kursağımdan kesildi. Hamdolsun canım da hiç çekmedi şuan 8 aylığiz mide bulantısı vs kalmadı ama gene de kokusu duyunca bunu ben nasıl içmişim diyorum kendime

3 Beğeni

Aynen cok fazla ilk zamanlar 7 ye dusurmustm şimdilerde sapıttım iyice 28 /4 üm ne yaptim ne etdim yok olmuo :pensive:

Var mı herhangi yaşadığın olumsuzluk sigara yüzünden

Hamileliğinde sigara içen annelerin bebekleri kolik alerjik bebekler olabiliyor benim bir arkadaşım hamileliği boyunca sigara içti şimdi bebeği kolik ve yediği herşeye alerjisi var sürekli ağızı akıyor kusuyor :pensive: