Hamilelikte Sigara Kullanımı 🙄

Kızlar benimde canım çekiyor ama eşim izin vermiyor öyle böyle değil deli gibi içmek istiyorum ve canım külünüde çekiyır geçen dedim madem içmiyorum külünü yerim bende külü yedim küllüğü fırlattı

1 Beğeni

Bnde sigara içiyordum hamile olduğumu öğrendiğim de bıraktım ilk 4 ay sonra günde 1 tane içe içe çoğalttım geri vicdan azabı çektim hem sigara içince bebek daha az hareket ediyordu şimdi ara da içsem de bıraktım içmemek için de aklıma geldipin an su içiyorum sakız çiğniyorum

Ya yerim onu cok tesekkur ederim aklimda bulunsun belki lazim olur

1 Beğeni

Rica ederim :innocent::cherry_blossom:

Baya saçmalamışşın @Hamişş

Ben hamileyim canım sigarada çeker sigara külüde. Niye saçmaliyim. Hem siz nasıl böyle konuşursunuz hamile biriyle. Hakkımı helal etmiyorum size beni üzdünüz

2 Beğeni

Hahahha :rofl::rofl::rofl::rofl::rofl: esım bana hep dıyor bu sigarayı yıceksın artık hıc bole bıssy aklıma gelmemıstı ama dusunmemıstım yanı :rofl::rofl::rofl:

Dogru bir davrania olsaydu esin küllüğü fırlatmazdı @Hamişş

Buda çok stresli bi olay ilk çocugum da oda bana aynısını yaptı ve ben stresten ağlıyordum sigara içemediğim için ve bu daha zararlıdır bebeğe bence. Nefsini körert bence yanı 1 2 tane iç kül yemekten iyidir heralde :smiley:

Günde kaç adet ve ne sıklıkta kullanıyorsunuz hanımlar

Ben kullanıyordum sigara hamile olduğumu öğrendikten sonra midem bulantım başladı o zaman bıraktım kokusuna dahi tahammül edemiyorum. Ama günde bir iki olabilirmis sanırım.

Günde 2 veya 3 adet içiyorum ilk zamanlar da 5 i geçmiyordum şimdi de 2 yi geçmemeye çalışıyorum

Gunde kac sigara kulaniyinuz bi zarari varmi

Sigaranın zararının çok olduğunu söylüyotlar doktorlar gelişimi açısınsan. İçmeyi bırak içenin yanında bile bulunmamamız gerekiyor. Bebeğe çok zararı dokunduğu için bıraktım ben. Hamilelikte zor oluyor biraz ama bebeğini düşünerek sende başarabilirsin bence

Kızlar selam 6 haftalık gebeyim fakat bir türlü sigarayı bırakamıyorum ne gibi zararları olur bilmiyorum da ne yapmam lazım

az once bu konuyu doktorla konustum Oncelikle kendini bu konuyla ilgili stresse sokma dedi. Gelisim ve beyin fonksiyonlarini etkileyen bir durum tibbi olarak kanıtlanmamis Ancak herkesin bildigi gibi sigara zararli Ben bir iki nefes cekip sonduruyorum UMARIM tiksinti gelir de birakirim

1 Beğeni

:grin::grin:bu konu linclenmeye kadar gider Elinde gelirse içme sağlıklı gebelik herzaman iyi kutu bir ihtimal oldu zaman herkesten önce anne özülur keşke zamanında mudahle etseydim bişey olmadı gibi düşünceler karşı azaltmak her koşulda iyi ama yapamıyorsan ola bilince temkinli davran

İşte bende tiksinti de oluyor ama karnım açsa veya yorgunsam sabah yeni kalkmışsam içemiyorum kontrole gittiğimde veya farklı doktorla görüştüğümde de bana bırakmaya çalış diyor

Elimden geldiğince uzak durmaya çalışıyorum ama bi an dalgınlığıma geliyor ve yakıyorum 1 2 duman sonra söndürüyorum

İnşallah tiksinme olur bu süre zarfında uzak kalırsın zaten gebelik ilerledikçe onun kokusundan nefret edecek duruma gelirsin şuan yeni oldu için çok rahasiz etmiyor