Ben 33+2 haftalık gebeyim malesef bırakamadım ve tütün kullanıyorum şuana kadar çok şükür sorun yaşamadım doktorum da herhangi bir şey demedi
Doğuma 5 gün var 3 aya kadar Günde 5 tane içtim sonrasında bir pakete kadar içiyorum bırakamadım maalesef
Malesef bende birakamadim gunde 10 tane bazen 10 da geciyor
Bende aynı canım ama bebişi kucağıma alınca daha içmeye içim elvermedi bebeğim 4 günlük 4 gündür sigara içmedim
Bizde 37+1deyiz haftaya doğuma gidecegim bende hiç bırakmadım 1 paketten fazla içiyorum sigarayı bırakınca çok agresif oluyorum tütün kullaniyorum bende orta içim bunun yanında ne kadar içiyorsam o kadarda cevizdi kabak çekirdeği kefir muz meyve yoğurt süt bol bol besleniyorum bebeğim gayet sağlıklı hiçbir sıkıntı yaşamadim.suan 3500 Gr kilosu doktorum çok iyi dedi dizinde beslenmeniz önemli sigarayı bırakmak zor kendi adıma konuşayım evet bendede vicdan azabı var ama bebeğimin sağlığı için beslenmeme dikkat ediyorum ona.bir.zarar gelmesini.istemem Allah’ın bize emaneti inşallah her anne sağlıkla bebeğini kucağına alır kötü düşünmeyin
Hamilelikte sigara kullanan var mi?
Azalttim ama birakamadim malesef .doktorumda biliyo
Benım rısklerım vardı kendımle alakalı bırakmam gerektı kesınlıkle kahretsin bende bıramadımcok uzgunum
Bende bırakamadım ilk iki aylık Ken sigaradan nefret etim hata midem bulanıyordu kesin birakacam diyordum sonra bir baktım ilerledikçe daha çok aşerdim ve daha çok içtim isallah bebeğimize bir zarar olmaz bende bırakmak istiyorum ama olmuyor aşırı içiyorum hamile değilken okadar icmezdim ama şimdi hamileyim diye daha çok içiyorum eşim bana kızıyor içme diye diye hep tartişiyiruz umarım bebeğimize bir şey olmaz
Ben normal sıgara ıcıyordum su an nıkotın az ınce ıcıyoeum ama bende cok ıcıyorum ınsallah bız kendımıze dur dıyemıyoruz ALLAH affetsın bebıslerımıze bısey olmasın ınsallah
Canim azaltamiyosansa her yakdiginda sonuna kadar icme cabuk sondur . Ben 2.5 paket iciyodum biraz sknti donemden gecdim o yuzdende birakamadim valla tabi suan okadar icmiyorum gunde 10 tane
Amin inşallah
Bende öyle yapıyorum ama olmuyor beş daka bir içiyorum
Valla canim ne diyim bilemedim ki fazla iciyomussun sen
Bende içiyorum bırakamadım ama hafif içinde daha cok içiyorum ağır içince keaiyor en azından günde 2 3 tanryi geçmiyor birde içime cok çekmemeye çalışıyorum allah korusun bebişimi artıık birde bende öyle bişey ki herkrs ilk aylarında tiksinirdi miğdrsini bulandırırdı ben ilk 4 ay her sabah miğdem bulandıgında bir fırt ta olsam çektiğimse miğde bulantımı geçiriyordu
Evet ya
Vallah öyle ya yine de siz az içiyorsunuz ne güzel
Bende malesef birakamadim 26+2
17 haftalık gebeyim sigara kullanıyorum ama kullandığım dakika mide bulantısı yaşıyorum ve bırakamıyorum
Ben 6. Ayıma kadar günde 5 falan içiyordum 6.ayımda tamamen bıraktım vicdan azabı çektim hareketlerini yoğun hissedince