Hamilelikte sigara icmek

Arkadaşım, bir uygulamadan iki hesap açabiliyorsan tebrik ediyorum seni ayakta alkışlıyorum :clap:t2::clap:t2: Ama şunu bilki herkes senin gibi düşünmeye bilir :smiling_face:

1 Beğeni

Masume alakasız biri etiketlendiği için gösterme amaçlıydı o…:person_facepalming:

Alakasiz biri degil zikkimin kökünü icin demis kendisi ondan dolayi uyarmis o kisiyi de @NURAN hanim

Ozaman ben yanlış etiketlendim orada kimseye sert çıkışçak,yerecek,kıracak şekilde cevap vermedim çünkü aksine gebelik süresi için burakmış doğruyu yapmaya çalışan bir anne adayı olarak sigara içenleri dini açıdan yaklaşarak suçlayıcı konuşması dokundu bana

1 Beğeni

Bende sigara kullanıyorum ve her ictigim de kesinlikle pismanlik yasiyorum herkesin iradesi maalesef mukemmel degil ama zikkimin kokunu icin cumlesini kabul etmiyorum ve cok da buyuk konusmayin bence burada bu konulari acan her arkadas zaten birakmak istiyor yada bi sekilde pismanligini yasiyor bu yaklasim hic hos degil

4 Beğeni

Olabilir canim o konuda bi fikrim yok,diger arkadas da haram olarak goruyorsa ve icmiyorsa tebrikler Umarim hayatin da tum konulara bu sekilde yaklasabiliyordur.

1 Beğeni

Otizm sigaraya bagli bisey degil kromozom eksikligidir. Tabiki sigara kotu bisey hic degilse olabildiğince azaltmak en iyisi :slight_smile:

Bu bir alışkanlık sigara yüzünden bebeğini kaybeden kimseyi duymadım sigara plesantada sıkıntı oluşturuyor midem bulanıyo kusuyorum diye değil ben bi bağımlı olarak içiyodum içtim bebeğim doğdu hala içiyorum bitirmek için çok çaba sarf etmeye çalışsa da başaramadım olabilir herkes bile isteye bebeğine zarar vermek isteyeceğini düşünmüyorum ve emin olun burda kullanan anneler bebeğime zarar veriyorum diye değil ve üzülerek istemeyerek kullandıklarını düşünüyorum

4 Beğeni

Hamilelikten önce kullanıyodum . Sonra sigara almamaya eşimede evde sigara bulundurma dışarda iç dedim zor oldu ama hiç sigara içmiyorum . İlk 3 ay canım istiyordu ama kendimi zorla tutdum

2 Beğeni

Ben kullanıyorum canım malesef

1 Beğeni

Canımcım yorumunu okuyunca anlamadım dönüp cevap verdiğin yorumuma baktım. Sigara içtiğim için kaybettiğimi yazmamışım zaten yemek yemezsen bebekte sende beslenebilirmisin.? Üste bide sigarayla zehirlersen neolur.? Başka anne adaylarına motivasyon olsun diye Başımdan geçen bir olayı anlatmışım cımbızlamayınız… ben sigara içen annelere tü kaka demedim hiç sadece içmeseler daha iyi oluru savundum… hiç bırakamadığını söyleyen anneye bişey yazmışmıyım bak bakalım ama 5ay içmeyince demekki tahammül edebiliyomuşsun diye başlayarak yazmışım yazacağımı

2 Beğeni

Canımcım bende ne yazdığını pek anlayamadım dediklerimi anlayamadıysan nasıl oluyorda söylediklerime cevap veriyorsun ben sizin tutumunuzu yanlış bıraktım ön yargılı insanlarla da konuşmak istemiyorum teşekkürler

İcmeyenler yorum yapmasın bence içmeyenler daha çok anne ozaman içenler değil herkes düşünür evladını içen içmeyen den daha çok biliyor faydasını zararını yok anlamiyorum iceni falan diyorlar ya evet anlayamazsın oyuzden güzel yorumlarinizi kendiniZe saklayiniz

7 Beğeni

Olacaksa o her türlü olur sigarayla bağlantısı olduğunu düşünmüyorum

1 Beğeni

Olacaksa her türlü olur diyerek sigara içmek saçma değil mi bir sigara için bebeğinin sağlığını at kenara sonra olacak sabher türlü olur demek güzel mi bende içiyordum hamile olduğumu öğrene kadar bıraktım bir duman için bebeğime Zarar vermek istemedim siz içebilirsiniz sizin kararınız buda benim kararım

1 Beğeni

Bende sigara kullaniyordum. Hamile kalinca tiksindim biraktim. Simdi ara ara canim istiyor ama bebegim icin icmiyorum. Sigara icen anlar. Cok iyi anlıyorum sigara icme isteğini ama sahsen icme istediğini bastiriyorum.

Alkol gunah demis sen kıza görucü usulu ile mi evlendin demissin :grinning:

Hayatımda hiç sigara içmedim tadı nasıl bilmiyorum ama bikaç kez hatta dün gece(hayr olsun​:face_with_hand_over_mouth::face_with_hand_over_mouth:) yine rüyamda pöfür pöfür içtim. Yani rüya ama onu içime çektiğimi hissediyorum sanki. Derin nefeslerle içtim. Acaba sigara mı aşeriyorum. :woman_shrugging:t2::woman_shrugging:t2::woman_shrugging:t2:

Hayırlı akşamlar kızlar 37 haftalık gebeyim ilk 3 ay sigaradan tiskindim ve tekrardan başladım bırakamadım benimle aynı durumda olan War mı.gunde en fazla 8,9 tane içiyorum :pleading_face:

1 Beğeni

Hamilelikte sigarayı bırakamadım malesef olmuyor