Hamileyken sigara kullanan varmı
Ben içtim malesef 5,7 arası içiyodum
Ne yesem su bile içince midem yanıyo sigaranın nikotinli dumanı midenizi yakmıyomu yaa
26 haftalik gebeyim 5 ayima kadar kusmalarim oldu içemedim soğumuştum şimdi mide bulantim geçti canım yine çekmeye başladı yine icmeye başladım
Malesef iciyorum birakamadim halbuki cok.kizardim hamileyken sigara icenlere hamile kalmadan once 2 paket sigara iciyodum fazla oldugu icin bi anda birakamadim baya azalttim tabi doktorumda sordu soyledim bisey demedi
Ben 5. Ayına kadar içmedim ama artık içiyorum kendimi tutamiyorum bu konuda 1 2 dal anca icebiliyorum. Bıraktım zannettim ama birakamamışım.
Üzüldüm. 5aya kadar tahammül ettin ve 5ay sonra mı başladın.? Ve bahane olarak kusmalarım bitti ondanmı diyosun önceki gebeliğimde içiyodum bırakamadım kusuyorum diye yemek yemiyodum sigara içiyodum… sonuç kaybettim… bu defa planlı gebelik olduğundan gebe kalmadan önce biofrekansa gittim. Sihirli değnek değmiş gibi birden resetlemiyo kafanı. El alışkanlığın var bikere herboşta kaldığında elin arıyo, her sinirlendiğinde önce onu istiyosun ama dirayet burada devreye giriyo… isteyerek bırakmadım. Muhtemelen doğumdan kısa süre sora başlarım ama benim aracılığımla hayatta kalmaya,sağlıklı olmaya çalışan bi canlıyı canım istiyo gibi saçma bi bahane ile tehlikeye atamam… gebeyken sırf sigara içtiğim için viğerlerinde filan bi sorun olur ve o çocuk o sorunu ömrü boyunca çekerse hastalığı çeken kadar benimde canım yanacak diye ya sabır diyorum… hem zaten artık sinirlensemde,boşta kalsam elimde aramıyo okadar çok canımda istemiyo tekrar başlarsam bırakamadığım için yada,tahammül edemiyorum diye olmayacak tamamen keyfi başlarım.
Ya birazcık bana kizdiniz ama olsun bende kendime kızdım çünkü
Kızmak değil gerçekten üzüldüm ve kendi yaşadıklarımı,nasıl zorlanıp neler düşünerek kendimi alıkoyduğumu anlattım ki belki sanada faydası olur. Bebişlerimize yazık
Dogru gerçekten Rabbim hayırla kucağımıza almayi nasip etsin inşallah
Sizin kac aylık oldu şimdi
6 aylığız
Bizde 6 doldurduk bi aksilik olmazsa inşallah temmuz sonu doğumum
Yakızlar hiç sigara içmemişim . Hatta kokusundan bile tiksiniyorum ama bu son ayımdayım . O kadar canım cekiyor ki ne yapmalıyım ya bana bi akıl verin o sigara külünü yemek istiyorum adeta
Ve Türk kahvesi nede aşerdim . Gece gece canım cekti yaptım şimdi o telvesini nasılsa canım cekiyo
Bu dünyada bir şeyi anlamadan ölecem alkol ve siğara kallananları. Bir şey dedim çünkü benim için ikisi bir kim ne derse desin. Alkol haram peki neden haram? Hiç düşünen oldu mu? Senin iradeni kendi kontrolü altına alan her şey haram. Vucuduna zarar veriyorsun, bağımlısı oluyorsunuz, çevrene zarar veya sigaranın dumanıyla rahatsızlık veriyorsun. Ben böyle düşünüyorum Allah’ın o kadar güzel sayısız nimeti var ki bunlara mı esir edecem kendimi asla.
Bırakın hamileyken içmeyi,emzirirken de kullanmamanız gerekir.
Hamile olduğumu öğrendiğim zaman direk bıraktım iyiki bırakmışım eşimin arkadaşının gelini hamileyken devam etmiş bebek otizmli olmuş ben bıraktım şimdi aklıma bile gelmiyor artık içenler bile rahatsız ediyor
Masume merak ettim görücü usulüylemi evlendin.?