Bende ilk cok tiksinmistim bende 38 haftalik olucam 1 gun sonra canim istiyor gunde 3 tane iciyorum
Malesef bende birakamadim ne zaman birakmayi denesem daha cok canim istiyor sanki bende kendi haline biraktim 25. Haftadayim
Bende kullanıyorum 38+1 olduk bırakamadım vicdan azabı duysamda doktorumuzda bırakamazsin demişti sizin bebek bağımlı artık dedi ictigim nikotin tamamen bebeğe gecmedigini kordon bagindan belli bir kısmının gectigini anlatmıştı kesmeye kalksam bebeğin strese girecegini söyledi dogduktan sonra ilk 6 ayda bıraktırmıyor cok aglar dedi ama ek gıdaya gectiginde rahatlayacağını ve yoğurt canavarı olacağını söyledi ama 1 süt ürününden de nefret edecek dedi
6 haftalık hamileyim içiyorum hamile kalmadan önce 1 günde 1 paket bitiriyordum şimdi günlük 3 dal içiyorum ve kesiyor beni
Hamilelikte sigara içen varmı varsa nekadar içebilir çocuğa zararı olurmu
Ben sigarayı biraktim ya çok zararli bebek icin ama gunde 3 tane ic diyor doktor bırakmayan hamilelere ama doktoruna sorman daha iyi. Doktor bana bebeginin suratina dumani üfler misin dedi hayir asla dedim icip de zehirleme o zaman dedi agzima surmedim 1 tane içiyordum cok cok nadir onu bile kestim korkudan
Abartmadan içen arkadaşlarım var, herhangi bir sorun yaşayan olmadi dogumdan sonra. Ben yinede biraktim, riske girmeye gerek yok… Ama tabi bilemeyiz kişiden kişiye göre değişir
Ilk zamanlar beni de kesiyor du ama artik kesmiyor azaltmaya calistikca cogaltiyorum