2 ay boyunca sabah aksam kullandım tabıkı fitil olarak kullandım gece yatmadan once sabah kalkmadan once
Benim de kahverengi akıntın varken fitil olarak verdi doktorum. Fitil olarak bende çok kasılma ve ağrı yaptı. Akıntım bitince ben geceleri hap olarak almaya başladım, doktorum da bir sorun olmayacağını söyledi. Gece içip yattığım zaman yan etki de görmedim hiç. Ama en iyisini doktorunuz bilir
Arkadaslar bende 9 haftalik gebeyim doktorum bana hic boyle düsük olmaması için ilaç vermedi bakiyorum herkes kullaniyo niye bana vermedi normal mi vermemesi
Eğer riskli bir durumunuz yoksa vermemesi normal benim daha önce düşüğüm olduğu için 20 haftaya kadar kullandım
Ben 36 haftalığım bana da hiç yazmadı doktorum. Riskli durumlarda veriliyor sanırım
Benimde Nisan ayinda düşüğüm oldu şu an 9 haftaligim çok şükür bende kullanmıyorum
Demeki riskli durumunuz yok canm ne guzel istee
kanama gibi durumlar olduğunda risk teşkil ettiği için veriliyor genelde
Ben 9 haftalık gebeyken kanamam oldu düşük riskim var dedi doktor progesteron hap verdiler kanamam durduktan sonra bıraktım 14 haftalığa kadar çok şükür geçti yani
9 aydır kullanıyorum riskli gebelik var demekki herşey yolunda senin maşallah ben bıktım artık kullanmakdan
Bende 9 haftalıkken kahverengi lekem geldiğinde vermişlerdi 20 haftaya kadar kullandım lekemın kesilmesine ragmen doktor kullnadırdı ama baska doktora söylediğimde bunu bsana nıye verdiler ben senın yerinde olsam kullnmazdim dedi ve bıraktım sonradan fark ettim aslında senın sandığın kadar masum bı ılac değil o canım hormonları tavan yaptırıyo ve sonrasında cok büyük sıkıntılara sebep oluyor benn yaşadım ve hala yaşıyorum bilincsiz bı doktor yüzünden ıyı kı sana vermemişler boşver Allah’ın dediği olur
Ben 6 haftadan bu yana kullanıyorum şuan 14 haftalık olduk Allah düşmanıma vermesin mahvetti beni sürekli bulantı yapıyor ama benim kanamam olduğu için verdi
Ben 5.haftalikken kanamam oldu dr progestn verdi 10.haftayim kesti dr kullanmiyorum 1 haftadir fakat sari akıntım var hergun damla damla yasayan varmi boyle ve nereye kadar olcak bu dr ultrasyonda kanamaya neden olcak bisey uok temiz gorunuyor cevresi dedi ama dedigim gibi sari leke neden
- Haftadayim O bende de cok var ya sapsarı uzuyan bisey bide kasık agrisi hala çok oluyo gecmedi
Cok sukur agrim vs yokta ama sari lekem var
14 haftadan sonra düzelir
Sarı lekeye sukrettigim bir donemi yeni bitiryorum kanamam o kadar yoğundu ki bacaklarımdan aktı kanlar çok korkmuştum şuan iyiz çok şükür
Arkadaşlar düşük tehlikem var di progesteron verdi içiyorum ama içtikten sonra tansiyonum düşüyor çok kötü oluyorum sizde de oluyor mu. 10+5 haftalık hamileyim
Fitil olarak kullanin fitil olani ayrimi oluyor bilmiyorum ama fitil olarak isteyin doktorunuzdan
Benimde dusuk tehlike.var doktorum igne ve progesteron verdi…igneler bitti progesteronu hala kullaniyorum…ama fitil olarak…doktorunuza danisin isterseniz fitil daha iyi gibi…cok.gecmis olsun…