Benim düşük tehlikem yoktu doktorum tedbir amaçlı vermişti ister fitil ister hap olarak içiliyo zaten genelde o ilaçlar ama içersen çok fazla yan etkisi oluyor. Her gece fitili koyar uyurdum hiç de yan etkisini yaşamadım
fitil ve ya hap olarak kullanabilirsin
Tşk ederim sanada geçmiş olsun
Bolca uzanmanız lazım. Bende de öyle yan etki yapmıştı
Doktora de fitilini yaziyor hic yan etkisi olmuyor bende kullandim fitil olarak iste
İçmek istemiyorum ve icmiycem galiba
Doktorunuza sormadan bırakmayın
Ya lekelenmen geçince bırakırsın demişti bana biraz ona güveniyorum aslında ağlıyorum sinirden yatmaktan bile sıkıldım midem çok fena offff
Çok zor bir durum ama bebeğinizin size tutunması için herşey ![]()
Bende kalp carpintisi ve nefes darligi oluyor olan var mi acaba
kızlar biraz mahrem olacak ama düşük tehlikesi için progestan kullandınız mı? vajinal yolla kullanırken yatarak mı yerleştiriyorsunuz? ben birini parmağımla iterken diğerinin erimiş hali geliyor, akıntımla da bir kısmı çıkıyor, normal mi?
Normal benimde öyle oluyordu elime bulaşıyor birde devamli tuvalette küçük küçük parçaları düşüyor iç çamaşırı da devamlı değiştiriyordum
evet ben de bunu yaşıyorum doğru yerleştiremiyor muyum acaba diye düşünüyorum o yüzden
Uzan agiriyorsa biraz ucuna krem sur oyle yerleştir
Bnm esim bna yardimci oldugu icin parca falan gelmedi sen tm yerlestirmemissn tm koyman lazim yoksa ise yaramaz
ilk seferden sonra hiç kanamam da olmadı elhamdülillah, yerleştirememe rağmen kanama olmadıysa acaba gerek yok mu kullanmama
Kizlar bu ilacı sadece kanaması olanlar mı kullanıyor. Yoksa normal istesek tedbir amaçlı doktor verir mi
risk görürlerse veriyor doktorlar
Anladım teşekkür ederim. Sağlıkla geçsin günlerimiz inşallah ![]()
Herhangi bi sorun yoksa verilmiyor