En baştan herşeyi göze alarak sahiplenin zaten ben herşeyine razıydım tüy dökecek, evde eşyalarada zarar verecek hepsini göze aldım onun bana manevi desteği karşısında bunlar hiç gözüme bile gelmiyor inanın. Ama önceden enine boyuna düşünüp öyle karar verin, sonradan yapamadım diyip onu bırakmak hiç doğru değil
Gerçekten çok şanslıyım bu konuda ilk görüşmeden çok bişey beklemeyin bence birbirinizi tanıyorsunuz, şikayetlerinizi anlatıyorsunuz. Bana tanı koyması bile düzenli seanslardan sonra olmuştu, devam etmek düzenli gitmek zor geliyor ama emek vererek ilerleme kaydediliyor zaten sorunu çözmek için en derine inmesi gerekiyor buda birkaç seansla imkansız sabır gerektiriyor
https://dizilla.club/headspace-guide-to-meditation-1-sezon-1-bolum
Burda buldum bütün bölümler var
Kesinlikle bende sahiplenıp o canları sonra sokağa atanlara karşıyım bu yüzden işte emın olamıyorum gunahına girmek istemem pekı bebek olunca sızın nasıl onlem almayı düşünüyosunuz kıl tuy için bana da fikir olur belkı ılerde sahıplenmeye karar verirsem
Evet haklisiniz tek seansta olacak bişey değil ben acelecı davrandım sanırım YouTube da izzet güllü diyorlar duydunuz mu hiç
Ayyy teşekkür ederim bende gırdım sıteye baktım ögrendım izlicem inşallah
Biraz daha temizliğe dikkat ederim ama doktorlar düzenli aşıları yapılan ve dışarıya çıkmayan kedilerin sağlık açısından bir zararı olmayacağını söylüyor hatta mümkünse 1 yaşından önce birebir hayvanla teması olan çocukların bağışıklığının çok daha güçlü olduğu ispatlanmış
Duymadım onu bende doğan Cüceloğlunu izliyordum onun videoları iyi geliyordu bana
Benim dediğim başka versiyonu . Teşekkür ederim
Benım söylediğim psikolog da videolarını izleyerek bı çok ınsan düzelmiş bu durumdan ilac falan tavsiye etmeyen bır doktor
Sizin dediğiniz nasıl bı versiyon arkadaşın dediği gibi değil mi
Yok değil benim dediğimde kumandadan seçiyorsun. Kadın konuşuyor yönlendiriyor vs
Merak ettım daha önce hoc meditasyon yapmadım oyuzden denemek istiyorum bırde uykusuzluk problemim var oyüzden ilgimi çekti n arkadaşın dediği sizin dediğinizı merak ettim
Ben bazen o kadar rahatlıyorum ki dinlerken ve uygularken uyuyakalıyorum
Bende dışarda yemek yiyip içemiyorum Migdem bulanıyor biyete falan gidiceksem terliyorum migdem bulanıyor
Yaaa cok zor bı durumw yaa pekı nezaman dan berı boylesıniz ilac kullanıyo musunuz
Peki bişey sorucam daha detaylı ınceleyemedım ben meditasyon bıraz bakındım da hep uzanırken mı yapılıyor bu meditasyonlar
Hayır kendini en rahat hissettiğin pozisyonda yapabilirsin, başlarken anlatıyor zaten nasıl yapılacağını
Ben sürekli dinliyordum düşünceler gelince aksam yatarken onu dinleyip uyuya kaliyordum. Düşünceler gelince ben hasta değilim telkinlemesini yapıyordum gun içinde. 1 sene felan yaptım galiba. Bende de ilk başta ölüm korkusu ile başladı o an atak geldiğin de ben şuan ölecem kimse bana yardım edemeyecek gibi geliyordu. Sonra su içerken boğuluyorum gibi hissediyordum. Baska zaman kalp krizi gecircek yok felc kalicam bilmem ne bunlar geliyordu hep aklima bunlar geldikce bedenim uyusuyorfu kalp atışım hızlanıyordu, nefes alamıyordum hizli nefes alip verdigim için basim dönüyordu ayakta dengemi saglayamiyordum. Her işim hızlı hızlı olurdu bi yere mi gidecem hizli hızlı gidip gelirdim basima bi is gelecek diyee. atak gecince hepsi o kadar sacma geliyordu ki ozge sen bundan mi korktun diyordum ama o an kendine hc biseyi aciklayamiyorsn
Davranisin o kadar doğru kii hep boyle devam et atak geldiğinde normal davran sanki yokmus gibi nasil mutlu oldugunda normal geliyorsa bu duydu durumunda normal gelsin. Ve atak geldiginde biseylere odaklan evin icindeki esyalri say yada disardaysan çevrendeki seylere bak kendi kendine onlari say 1 dk icinde kaybolacak. YouTube izzet gülluyu izle