Kumandayla seçim yapılan var
Evet evet orası Türkçe ben uygulaması için dedim ingilizce diye
Terapiyi doktorumun kararıyla 1 buçuk sene önce bırakmıştık ilerleme gördükçe kendisi azaltıyor en sonunda bırakıyoruz ama kötü hissettiğimde yazıyorum o zamanlarda görüşüyorduk tekrar
Bende ilk kapıdan girdiğim anı hatırlıyorum hiç kolay değil kendine bile itiraf edemediğin duygularını bir başkasına açmak zamanla güveniyorsun
Bölüm bölüm şeklinde ilerliyor dizi gibi aslında çok kısa videolar
Hım anladım peki teşekkür ederim denıcem bende
Hala iletişim halınde olmanız güzel Doktor’unözel sanırım yanı ozel bır klinik de aldınız terapıyı
Ben telefondan bakmıştım da ama bölüm bölüm ilerliyormus sanirim bakıcam daha detaylı sızde mı yapıyorsunuz meditasyon
Rica ederim biraz bile yardımım olduysa çok sevinirim söylemeden de geçemiycem eğer ilgilendiğiniz bir hobiniz yada işiniz yoksa imkanınız varsa bir hayvan dostunuz olsun doktorum tavsiye etmişti bana da bir kedi sahiplendim ve bana çok çok iyi geldi bütün ilaçlardan, terapilerden daha iyileştirici onların saf sevgisi
İnanır mısınız devletteydi benim doktorum hatta son 3 yıldır başka bir şehirde görev yapıyor online görüşme yapıyoruz şans eseri denk geldik ve çok memnunum kendisinden
Ben kalp krizi geçiriyorum saniyordum hastanedeydik o derece kotuydum titreme yutkunamama benim siddetli durumdaydi. Oyun oynadim hep acikcasi kriz tuttu hop oyun actim arkadaslarla konusup oyun oynadim ve unutttum sabaha karsi yada oglen hep uyurdum ama oncelik onu yenmekti basardim cok zor inanki sakin kal yani kendine soyle tekrar et nefesim daralmiyor bebegime ve bana bisey olmucak sakinim de
Biri benim sanki bogazimi sıkıyordu ay cok kötüydü cok zor ben yemek yiyemiyordum 43 kiloya düşmüştüm cok kotuydu durumum
Birde kumandadan seçim yapılan var. O bölüm bölüm olanın açmadan önce alt kısmında diğer önerileri oluyor orada çıkar belki.Nasıl hissediyorsunuz, kaç dakikanız var vs diye soruyor . Üyeliğimi iptal ettim yoksa bakar söylerdim.
İşim yok çalışmıyorum aslında bır hobım de yok gebelikten dolayı pek bişey yapamadım evet gebelık engel değil belki ama benım hastane işlerim cok olduğu için bu dönem de bır hobi vs edınemedım. Eşimde kedı sahiplenmek istedi bende çok istedim ama tüylerinden korkmuyorum cok tüy döküyor muş sanirim sız nasıl başa çıkıyosunuz tüy meselesi ile
Devlette bu derece ilgili bir doktor şaşırdım doğrusu gerçekten sanslıymıssınız benım tek seans gittiğim doktorda üni hastanesındeydı en fazla yirmi dk konusmusuzdur belkı o da teşhisi koyabılmek adına tanısma konusması gibi bişey olmuştu
Pekı ne kadar sürede bu duzelme oldu sizde bende bırde uyuyamama var@adenın.annesi
Canım bızım suan tv miz tamırde oyuzden ben telefondan bakmıştım orda da dediğim gibi bir ıkı tane video çıkıyor
Tam geçme süresi nasıl oldu mesela ne kadar süre de geçti bu durum sızde sadece oyun mu oynadınız baska seyler de yaptınız mı
Üyeliğimi açarsam atayım size
Peki cok teşekkürler