Hamilelıkte panik atak anksiyete

Bende göğüse gittim sadece sırtımı dinledi bişey yok dedi bana da nefes testı yapması gerekiyor du ama işte doktor var doktor var

Hım aynı haftalardayız hemen hemen

1 Beğeni

Aynen benimki zayıf çıktı annemde astım hastası olduğu için astım olabilirisn dedi hava yazmisti

Ama öksürük yok benim sadece nefes darlığı astımda öksürük de oluyor heralde

Annemde tam tersi öksürük var aşırı ama nefes darlığı yok

Psikolojik canım malesef sen hangi hastaneye gidiyosun bende ankaradayım

1 Beğeni

Kahraman kazanda oturuyorum Burdaki devlet Hastanesi’ne gitmistim

Astımda öksürük olur canım bıde kokulara karşı hassasiyet falan olur ama senın kı de psikolojik sanırım

Galiba çünkü normal hayatımda çok takıntılı biriyim oda beni zorluyor belkide ondan

Aynen benim birde alerjik rinit hastasıyım sürekli burun siliyorum yaz ayında bile bı çare bulamadim

Hım anladım canım uzakmısız baya

Tıkanmasında iyidir canım burnun akması bence

Hamilelikte bıde burun tıkanıklığı çok oluyo

İşte akmiyor benim zorla çıkartıyorum iltihabi

Pardon canım ben akıyor sandım benımde cok tıkanıyo

1 Beğeni

Şu gibi değil koyu ve zorlanıyorum oda tıkanıklık yalıyor benim hamileleikten önce de vardı ilacda fayda etmedi yaz kış burun tikalo kaç doktora gittim çare yok test yapıldı sadece ağaç kabuğuna çıktı alerjim başkada bişey cikmadi

İlaç kullanacaksın devamlı diyotlar ama kullandığım halde aynı belirtiler hiç iyilesmedim bide doğumdan sonra özele.gidecem

Burun için mı ılac kullandın canım kemik eğriliği falan varmı acaba burnunda

Canim benim YouTube psikolog izzet gullu panik atak anksiyete videolarini izle. Ben bu şekilde topladim. Hergun dinle ama bunlar duygu durum degisikligi ben 1 yik kadar ilac kullandim hic biseye yaramadı. Bendede anksiyete vardi. Ben bu adami dinlediktenn sonra gidip doktora dedim ilaci birakmak istiyorum. Artk farkindayim bunlar benim duygu degisimim felan diye soyledim ve biraktirdi. Anksiyete panik ataktan korkmayın nasil ki sevinc uzuntu mutluluj bunlar birer duygu o an panik haliniz gelince o hissiyatta bi duygu bunu icinize iyice sindirmeniz gerekecek. Zaten adam anlatiyor. Ve cok rahatliyorsunuz

1 Beğeni

Zeynep lütfen hemen YouTube psikolog izzet gullu videolarini izle sanada cok iyi gelecek eminim ben bu sekilde atlattim