Hamilelıkte panik atak anksiyete

Evet canım Devlet Hastanesi isteğe göre yapmıyor malesef senın raporunu da cok önemseyeceklerını sanmıyorum bende buyuzden sırf özelde istiyorum doğumu pekı sizin ılk çocuk mu

Benim bı arkadaşım ilaçsız falan yenmiş bu panık atagı

Ayrıyeten kendi kendimi de çok sorguladım. Annelik çok kutsal çok özel. Acaba çok mu abartıyorum, çok mu çıtkırıldım davranıyorum diye günlerce kendimi sorguladım. Sezeryan olsun, vajinal olsun her doğum çok özel. Annelik doğum şekline göre değil ama ne bileyim etrafımda çok olumsuz konuşan var. Sezeryana azrail gözüyle bakan var. Asla kararıma saygı duymuyorlar. Kolaya kaçtım sanıyorlar. Ama aylarca ne yaşıyorum bilmiyorlar. Her kontrolde acaba dr olumsuz bir şey diyecek mi diye stres oluyorum. Rüyalarımda anormal bebekler doğurduğumu görüyorum ve daha çok stres oluyorum.

Benım bı arkadaş ilaçsız falan yenmiş bu panik atagı ama sanirim onun böyle fiziksel belirtileri yoktu oyüzden kolay atlatmış

Evet ilk çocuk. Bilmiyorum Doktor’um çok iyi, pimpirikli her şeyi en ince detayına kadar sorgulyyor. Risk alır mı bilmiyorum . Umarım en hayırlısı olan olur

Canım bu kadar stres yapma insanları da bu kadar önemseme önemli olan senın ve bebeğinin sağlığı sezaryende öcü değil bizim toplumun insanları sever ınsan korkutmayı

Benim de 10 yıldır fazla abartılı belirtilerim yoktu. En son 6 şubat depreminde çok etkilendim. Depremi yaşadım. Birkaç ay sonra da çok şiddetli yaşamaya başladım

Allah saglıkla kucagımıza almayı nasip etsin inşallah canım

1 Beğeni

Benımde nefesim yetmiyo bama nefes testi yapamadılar sırtımı dinlediler bişey yok dediler saka gibi gerçekten

Ben de bebeğime odaklandım şu an. Onun için en sağlıklı olan şeyleri yapmaya çalışıyorum. Allah bir şekilde kolaylık veriyor. Psikoloji dediğimiz şey beyinde bitiyor. Oraya ne gönderirsek o oluyor. Böyle telkinlerle kendi kendimi rahatlatıyorum. Doğum için de hayırlısı neyse olsun diyorum. Daha önce birkaç operasyon geçirmiştim ve hepsinde de sakinleştirici iğne vurmuşlardı Ameliyat öncesi nabzım çok hızlanıyordu panikten

Gece uykun nasıl peki

İyi bir hekim şart. Ben de önce kardiyoloji ye gitmiştim. Kalbimde bi sorun var sanıyodum ama yapılan işlemlerde sorun çıkmamıştı psikolojik demişti. Psikiyatriye yönlendirdi. Orda test falan yaptılar, öyle kondu bu teşhis

Kesinlikle o kadar haklısın kı izzet güllü yu izle istersen ben izlemeye basladım daha yeni yeni ana cok ınsan memnun kalmış

Bana test falan yapılmadı doktor direk söyledi bu da ne kadar doğru nteshis şimdi onu n düşündürdü bana

Huzursuz uyuyorum. Bazen nefesim kesilerek uyanıyorum. Kolay uyuyum diye yatmadan yoğurt ayran falan içiyorum. Ara ara uyandığım oluyor. Bazen sabaha kadar uyuyamadoğım oluyor. Karışık yani. Antidepresan kullanırken sorunsuz yatıyordum. En son dün gece uyuyamadım yine. Uyuduğumda da nefesim tıkanması ile uyandım Baya korktum. Sonra geri uyumuşum

Evet öneren çok oldu iZlemedim ama izlemeye çalışırım. Veysel karani duası var onu uyguluyorum o rahatlatıyor biraz. Kuran açıp dinliyorum veya.

Aynı şeyleri yaşıyoruz ben sadece uyuyamıyorum dalsam da bende anıden uyanıyorum senın gıbı

Veysel karanı duası nasil

25+3 günlüğüm

Ben göğüse gittim orda yaptılar testi