Hamilelikte Öksürük? 🙄

Gidicem galiba bu gidişle zaten teşekkür ederim

Rica ederim canim cok gecmis olsun Allah yardımcımiz olsun tum annelerin :pray:

1 Beğeni

Amin inşallah ya :heart::rose:

Kızlar 25+5 haftalık hamileyim ve aşırı öksürmem var öksürünce karnıma sancı yapıyor sizce bebeğime bir zarar verir mi öksürük. Birde ne yapsam geçer acaba

Canım, öncelikle merak etme, bebeğin amniyon sıvısıyla korunduğu için öksürük genelde ona zarar vermez. Ama senin için gerçekten zorlayıcı oluyorsa ve karnına sancı yapıyorsa, doktoruna danışmanda fayda var. Özellikle uzun süren şiddetli öksürükleri hafife almamak lazım.

Kendini rahatlatmak için bol su iç, ılık bitki çayları (nane-limon gibi), bal-limon karışımları dene. Buhar banyosu ya da ılık duş da boğazını rahatlatabilir. Eğer şiddetli öksürük, ateş veya nefes darlığı gibi belirtilerin varsa mutlaka doktoruna başvur. İnşallah çabucak geçer, bebeğine de sana da sağlık diliyorum!

Admin birşey sormak istiyorum bilgisi olan yazarsa sevinirim tedayli ultrason için neden belirli günler de giriliyor ileri zamanda neden girilmiyor sebebi nedir benim yaşadığım yer küçük bir şehir olduğu için bir tane özel hastane var özelde yok devltte sıra vermedi ge şuan 23 haftamdayim napmam lazim yardimci olursanız sevinirim dokturlar da birşeye yaramiyor korkuyorum

Teşekkürler admin dediklerini uygulayacam umarım geçer :smiling_face_with_three_hearts:

Kizlar 27 haftalık hamileyim öksürük var gece de uyutmuyor ne yapabilirim ilac dogal yol nelerdir