Hamilelikte Öksürük? 🙄

Sürekli boğazını nemli tut yudum yudum her boğazın kurudugunda su iç bir de ballı süt iç sabah kalktığında gece yatarken sicakken

Gebelikte öksürük bebeğe zarar verir mi bilen var mı acaba?

Hayır canım vermez ama ilaç kullanma

1 Beğeni

Teşekkür ederim çok öksürük var ve arada sıkısıyorum korkuyorum tabi bir şey olur mu diye teşekkürler canım içim rahat etti :rose:

1 Beğeni

Bebek çok güzel şekilde korunuyor merak etme :heart:

1 Beğeni

Ben hamile olduğumu öğrendiğimde bronşit de olmuştum çok kötü öksürüyordum kusma ve öksürük kaburgamıda zedelemişti göğüs hastalıklarına gittim öksürük ve kusmayı durdurmamız lazım kaburga kırıklarına bile yol açabiliyor demişti ama çok kötü öksürük ve bulantı vardı Allaha şükür öksürük kesildi ama bulantı devam ediyor

2 Beğeni

Herkese merhaba kuru öksürüğe ve boğaz kuruluğuna ne iyi gelir :heart_hands:bilen varsa yazabilir mi Öksürmek bebeğe zarar verir mi?:face_holding_back_tears:

Bende şuan aynı senjn durumundayım Ama ben öksürükken ciğerlerim ağrıyor ve hala ağrıyor bilmiyorum ne yapcam

1 Beğeni

Pekmezin içine limon damlatıp için size iyi gelecektir

1 Beğeni

Ben tam 1 hafta cektim artik geceleri uyuyamaz hale gelmistim oksurmekten cigerlerim agzima gelecek sanıyordum son raddeye kadar dayanmak istedim ama bir gece acillik oldum artik denemediğim yontem kalmadi bitkisel evde burdakiler belki hatirlar yardim istemistim :blush: sonunda faranjit oldugumu ogrendim 5 gunluk antibiyotik tedavi uyguladilar kadin dogum hastanesinde ve cok sukur duzeldim

Bende öyleyim peki doktorlar mi söyledi faranjit olduğunuzu kadın doğum doktoru hangi doktora göründunuz benim ayın 22 de kontorulum varda

Tabi tabi doktor muayene etti kadin dogum hastanesinin acil bolumune gittim acildeki doktor soyledi gece 2 gibi ultrasonla bakti sonra sırtımı dinledi bogazlarima bakti tahmin ettigim gibi dedi

Oksurmenin eger kesintisiz ise bebege zarari oldugunu soyledi doktor

Ya benimki çok kötü

Teşekkür ederim

Ultrasonmu çektiler mı burda gebeysen bı serum takıyorlar yapacak hiç bişey yok diyorlar

Siz nerde yasiyorsunuz

Van da yaşıyorum

Yani çok rezil bişey gerçekten benim sol göğsümden kaç gündür kan geliyor şişlik var biz bişey yapamayız diyorlar

Buyuk bir hastaneye gidin benim onerim arastirma unuversite gibi normal devlet hastaneleri cok umursamiyorlar