Hamilelikte Öksürük? 🙄

Tesekur ederiz leyla hanim​:smiling_face_with_three_hearts::heart_eyes:

2 Beğeni

Rica ederim :two_hearts:

1 Beğeni

Merhabalar, 25+5 haftalık gebeyim. Yaklaşık 2 haftadır balgamlı öksürük, burun akıntısı, tıkanıklık var. Kasıklarımda ağrı olunca doktora gittim. Doktor bana Azro ve Claritine isimli iki ilaç verdi. Ama korkuyorum. Kullanan var mı aramızda?

Öksürük kesecek tavsiyelerinize ihtiycimmm varrr

Bi gribe yakalandım 1hafta oldu iyileşeli ciğerlerim dökülüyodu can acısından öksürürken komşum pancar pekmezi getirdi sabh uyanınca akşamyatarken iç dedi 2.gün farkettimki öksürürken acımacı kalmamış rahat öksürebiliyodum sora bikaç günede öksürük kesildi

1 Beğeni

Hemen alıp deneyeceğim teşekkürler :smiling_face_with_three_hearts:

Selam kızlar hamilelikte öksürükten nasıl kurtuluruz öksürmekten karnım ağrıyor artık lütfen yardımcı olursanız çok sevinirim

Ilık ballı süt deneyebilirsiniz, iyi geliyor :blush:

Yarım su bardağı ılık su yarım limon suyu 2 tatlı kaşığı bal ve 1 çay kaşığı karabiber ekle iç

Veya…

1 su bardağı ılık süt 1 çay kaşığı karabiber ekle iç

Veya…

2 yemek kaşığı pekmez 1 yemek kaşığı tereyağı erit ocakta sonra ılıt bir kaç damla limon suyu ekle iç

Veya…

Ballı süt

Bol bol dinlen ve bol bol c vitamini içeren meyveler tüket canım geçmiş olsun :two_hearts:

Çok teşekkür ederim kızlar

2 Beğeni

Arkadaşlar 22 haftalık hamileyim yaklaşık 2 3 haftadır da hırıltılı balgamli bi öksürükle cebelleşiyorum aşırı sert öksürüyorum ne yaptıysam geçmedi artık öksürürken her yerim ağrıyor halim yok hic bisey yapmaya evde hic bi is elleyemez oldum halsizlikten bitkisel şurup buhar sicak su ne akliniza gelirse denedim boyle bisey yasayan var mi bana nolur bi çözüm bulun

Göz kararı pekmezi üzüm pekmezi cezveye dök içine bir şeker kaşığı tereyağı Üzerine de hafif boğazını yakacak şekilde Karabiber bunu kaynat yani tereyağı erisin sonra hafif ılıdıktan sonra limon sıkıp iç Günde 2 3 defa iç bunu

1 Beğeni

Eğer ciğerlerin ağrıyorsa burnuna Hani iltihap kokusu gibi geliyorsa ciğerlerine indiyse iltihap pekmezin yanında bir de şey yapabilirsin bir soğanı al salataya doğrar gibi doğra üzerine göz kararı Süzme bal dök ağzını kapat bu 4-5 saat beklesin sulanacak bu suyu iç

1 Beğeni

Aynen bu tarifi uygula geçer Allah’ın izniyle.ben de bu tarifi hem çocuklarıma hem kendime yaparım işe yarar kısa sürede

1 Beğeni

Zerdeçal lı ılık süt öksürüğü kesiyor canım

Arkadaşlar 9 haftalık hamileyim. Kaç gündür kuru öksürük tuttu bazen şiddetli öksürüyorum bugün hastahene gittim şurup vs yazarlar diye o da parol dışında birşry veremeyiz dediler. Sizin tqiavsiye edebileceğiniz bir doğal yöntem var mı? Bir de bebeğe zarar verir mi öksürük?

Valla bı bardak su içtim hani Haziran sıcak içtim kaç gündür kuru öksürükten oldum vallahi ama nette öksürüğün bebeğe zararı yok diyor

Bende öyle okudum ama şiddetli olunca endişe ettim sıkıntı olur diye

Benimki borozan gibi öksürük gece yatamiyorum nefesim daralıyor e bebeğim.hareketli.yani.bi.zarar olmuyor suanlik ben çokta ilaç kullanmak istemiyorum sıcak şeyler içmeye calisiyorum

Valla bende sıcak ılık şeyler içiyorum ama pek kâr etmiyor. Bir de ağzımın içi de yara olmuş diş etlerim felan