Hamilelikte mide yanması😖

Kullandın mı canım merak ettim seni işine yaradı mı :innocent:

Şuan kulaniyorum canım çok şükür midem eskisi gibi yanmıyor çok teşekkür ederim :heart::cherry_blossom::revolving_hearts::heart_eyes_cat:

1 Beğeni

Çok sevindim şifa olur inşallah canım :innocent:

Çok teşekkür ederim canım benim Allah Razı olsun çiçeğim :heavy_heart_exclamation::heart:

1 Beğeni

Kizlar 25 haftalik hamileyim acaip mide yanmasi var bogazimda yanma hissi var 2 gundur normal mi ne yapmalıyım

Merhaba Mucize Anneye hoş geldin canım Bebek büyüdüğü için midene baskı yapıyor, mıhtemelen bu yüzdendir. Daha fazla bilgi için aşağıdaki yazıyı okuyabilirsin

https://blog.mucizeanne.com/hamilelikte-mide-yanmasi-mide-eksimesi/2952/

Normal canım bende de oluyor, yoğurt ve maden suyu iyi geliyor

Normal canım benim de o zamanlar baslamisti 34 e kadar sürdü. 34 den sonra geçti. Süt içmek, tahin yemek , elma yemek iyi geliyor. Çok fazlaysa şurup kullan. Gaviscon iyi geliyor . Ben şurup kullandim

Merhaba canım aramıza hoşgeldin :star_struck:

Gebeliğin hayırlı olsun :smiling_face_with_three_hearts:

Onu doktorunuza danışın o size gereken ilacı ve mide koruyucu verecektir onu dışında yoğurt salatalık elma sakinleştirir bı nebze

@Snmumyerv merhaba aramıza hoş geldiniz :hugs::cherry_blossom: ılık süt deneyebilirsiniz genelde rahatlatıyor. Bunun haricinde sigara kullanıyorsanız bırakmanızda fayda var. Öğünlerinizi güne bölerek beslenmelisiniz ve mutlaka yavaş yavaş yemelisiniz. Yemeklerle birlikte İçeçek tüketmeyin lütfen. Kabızlık varsa buda mide yanmasını tetikler lif içeriği yüksek meyve sebzeler yiyebilirsiniz. Yemekten hemen sonra uzanmayın yada uyumayın.

Mide yanması ne zaman başlar ve mide bulantıları 4+6

Mide yanmasi icin me yapilmali

Yoğurt ve salatalık ıyı geliyorum

1 Beğeni

Ikinci hamileligim ilk hamilelikte hic boyle olmadi

Soda ve rennie ilaç anlık kesiyo cnm

Mide yanmasına ne iyi gelir ?

Elma, salatalık, yoğurt ve kefir

Gebeliğimin ortalarında yani 30 haftada yeşil elma ve salatalık gerçekten çok iyi geliyordu yediğimde geçiyordu mide yanması ve şu an gebeliğimin sonundayım ne yesem geçmiyor mide yanmam çok affedersin yani artık doğuracağım beni kusturtmayana kadar midem rahatlamıyor çok zor Rabbim hepimizin yardımcısı olsun

Mide korucu ilaç için birebir

27 haftalik gebeyim migde yanmasi eksimesiyle nasil baş ediyosunuz gavisgon icmeme ragmen gecmiyo