Ben yogurt yiyom yada sakiz çiğniyorum. ![]()
azaltiyor bende
Midem yandığı an su içiyorum yudum yudum. Salatalık yoğurt ve sakız çok iyi geliyor. Birde gece yatmadan 2 saat önce falan yemeyi kesiyorum
Elma salatalik leblebj arkadaslara kbermistir doktor deneyin. Bide yediklerinize biraz dikkat edin.
Her gün bir kaşık tahin çok iyi geliyor. İlaca gerek kalmıyor
Arkadaşlar mide yanması için ne önerirsiniz?? Otururken bile yanan bir mide için istiyorum önerileri ![]()
Malesef 35. haftamdayım ve geçen haftadan bu yana oluyor bi şurubum var 1 saat geçiriyor gibi sonra yine eski hale dönüyoruz. Rahatlamak için bazen soda içiyorum o kadar yoksa bende öyleyim malesef çözüm bulamadım
Elma havuç süt ama ılık bunlar iyi gelmişti bana
Valla hiçbir şey iyi gelmiyor açıkçası. Benim normalde gastritim var hamilelikte daha da çoğaldı bu durum.rennie tablet kıllanıyorum doktorum önermişti bir de elma yiyorum rahatlatıyor.
Tahin için her gün iyi geliyor
Taze zencefil kaynatıp içiyorum ben ama sadece bir bardak fazla değil bir de kefir yoğurt da iyi geliyor
Rennie kullanılabiliyor mu ve kacıncı hafta itibariyle kullandınız ?
Evet rennie nin normal tableti ya da gaviscon şurup kullanabiliyorsunuz
benim mide yanmalarım çok erken başlamıştı 8-9.haftalarda sanırım şuan 24.haftadayım
Bende 6+5 deyim kullanmalımıyım doktora gidince mi sorayım karar veremedim
Mide yanması için kakao lu süt alıp için birebir
İsterseniz sorun ama rennie ve gaviscon güvenilir zaten onları öneriyorlar. Alana kadar eğer çok yanmanız varsa yarım çay bardağı suya yarım çay kaşığına yakın karbonat atıp içebilirsiniz çok rahatlatıyor ![]()
Tesekkür ederimm ![]()
Midem çok yanıyor ne yapmalıyım ![]()
![]()
Cok normal abla salatalık sut yogurt bunlar ıyı gelıyor elmada ıyı gelıyor hemde cok ben hep bunları yedım mıdem yandıgı zaman![]()
Bende ayninsey oluyo gercekten agladigim oldu ya midemden rennie surup aldim o cok iyi geldi doktora yazdir gidene kadar soguk süt çok rahatlatıyor dene istersen iyi gelir
Renie ıyı geliyor anlık kesiyor soda iç belki iyi gelir cnm