Hamilelikte mide yanması😖

Teşekkür ederim canım bilgin için :blush:

1 Beğeni

Tamam canım denerim sağol​:blush:

1 Beğeni

Tamam canım teşekkür ederim bilgin için :blush:

1 Beğeni

Herkese ıyı günler. Arkadaslar ben suanda 12+3 deyım. Ama hala halsjzlık mide yanması devam ediyor sankı hıc gecmıcek gıbı hissediyorum yaa psıkolojım bozuldu resmen.

Onlar normaldir şuan 29 haftalık oldum aksine mide yanması ve halsizlik ilk aylara göre dahada fazla olmaya başladı

Şöyle ki mide bulantıları ve kusma 16. Haftama kadar devam etti 2. Trimester dönemi daha hafiftim güzeldi yemek içmek de öyle tiksindiğim şeyleri yiyebiliyordum et tavuk ya da başka ürünler falan ama 3. Trimester yine başladı mide bulantıları acıkmalar ama tiksinti geldi yine bir bana 36+5 deyiz inşallah sağ salim tamamlarsınız süreci anın tadını çıkarın kendinizi de yiyim ya da ne zaman bitecek bu deyip darlamayın

Teşekkür ederim arkadaslar ama cok psikoloji bozucu bır durum degıl mı yaa kendımı sadece bedenen degıl ruhende hıc ıyı hissetmiyorum bıan once bıtsın istiyorum Allah yardımcımız olsun

Çok fazla mide yanmam var ne yesem ne içsem midem yanıyor ekşiyor doktor randevusüne daha var evde nasıl geçire bilirim

Yudum yudum süt icebilirsin suyuda bol bol iç maden suyu da iyi geliyor ama süt kesin çözümdür.

Doktoruna pantpas ilacını sorup uygunsa kullanabilirsin ben gebeliğin en başından beri alıyorum aç karnına hem bulantım hem mide sorunlarım kesildi

Merhaba kızlar. 12.haftamdayım hiç bulantım mide sorunum olmadı şimdiye kadar ama 2-3 gündür mide yanmam var beni rahatsız ediyor maden suyu içiyorum ama pek fayda etmiyor. Doğal olarak ne kullanabilirim?

1 tatlı kaşığı karbonatı yut suyla birlikte, maden suyu işe yaramıyor genelde

1 Beğeni

Merhaba @Narmin_n

Gebeliğiniz hayırlı olsun. Sağ salim kucağınıza lmanız dileğiyle​:palms_up_together:

Çoğu zaman ilaçlar bile fayda etmiyor bu durumda. En çok çubuk kraker duymuştum işe yarayan. Bende yogurt fayda etmişti biraz​:blush:

1 Beğeni

Peki denerim teşekkür ederim :blush:

Yoğurt denerim teşekkür ederim :blush:

Kizlar iyi akşamlar 28 haftalık gebeyim 3 gündür aşırı midem yanıyor ama anlatılacak gibi değil ne yapmam gerekiyor gaviscondan başka

Merhaba anneler ben 34+1 haftalığız da çok mide yanmam oluyor sizin oluyor mu ne önerirsiniz geçmesi için :face_with_peeking_eye::face_holding_back_tears: