Hamilelikte mide yanması😖

Soda ve kefir tüketebilirsiniz

1 Beğeni

Yeşil elma ekşi olandan rahatlatıyor ilaç verdiler ama kulanmadım

1 Beğeni

ben gece yatağa yatınca çok çekiyorum mide yanması. bi kase yoğurtla balı karıştırıyorum çok iyi geliyor uyuyabiliyorum ilaç içmek istemiyorum maden suyu bana da fayda etmedi ama ballı yoğurt yatıştırıyor :slight_smile: deneyebilirsiniz

1 Beğeni

Arkadaşlar 31.haftalık gebeyim çok kötü mide yanmam var ne yapsam geçer lütfen akıl verin bana ya su bile içiyorum mide yanmasına dönüşüyor

Süt iç 1 bardak anında kesiyor aynı dert bende de vardı sütte buldum arkadaşimin tavsiyesiyke çareyi yada 1tatli kaşığı tahin ye hemen kesiyor

Hamilelikte mideniz yanıyorsa ekşiyorsa Süt için 1 bardak anında kesiyor aynı dert bende de vardı sütte buldum arkadaşimin tavsiyesiyke çareyi yada 1 tatli kaşığı tahin yiyin hemen kesiyor

1 Beğeni

Çok mide yanmam oluyor mide yanmasından duramıyorum

𝘉𝘪𝘳 𝘵𝘢𝘵𝘭ı 𝘬𝘢𝘴ı𝘨ı 𝘵𝘢𝘩𝘪𝘯 𝘺𝘦𝘮𝘦𝘯 𝘺𝘦𝘵𝘦𝘳𝘭𝘪 𝘰𝘭𝘶𝘺𝘰 𝘨𝘢𝘷ı𝘴𝘤𝘰𝘯𝘥𝘢 𝘪𝘤𝘪𝘭𝘦𝘣𝘪𝘭𝘪𝘺𝘰𝘳 𝘣𝘦𝘣𝘦𝘨𝘦 𝘻𝘢𝘳𝘢𝘳𝘴ı𝘻

1 Beğeni

Soğuk süt denemiştim ben o da iyi geliyor

2 Beğeni

Teşekkürler

Mide yanması gaviskonda bana iyi gelmedi tahinde doktorum bana mide ilaçı yazdı sabah içiyorum agrı yanma olmuyor artık

1 Beğeni

Teşekkürler

Gaviscon surup biraz ferahlatiyor ve zencefil cayı ve de sakiz cignemek

muz iyi geliyor dayanilmayacak seviyeye geldiğinde de doktorun yazdığı mide ilacı kullandım mecburen

Muz benim yanmamı arttırıyor korkuyorum kullanmaya tahin de iyi gelmedi gaviscon eh biraz ama yeme bozukluğumuz olduğunda midemiz yanarmış doktor öyle dedi baharatı sıfıra indirdim salça olayını da abartmadan kullanıyorum yemeklere bir nebze daha iyi gibi

İki yudum gaviscon anında kesiyor bende

Bende çok yaşıyorum ve kronik rahatsızlığım sebebiyle herşeyi kullanamıyorum şeftali çok iyi geliyor internette de araştırdım iyi geldiği söyleniyor

1 Beğeni

Sabah tuzlu kraker le basla yada misir gevregi Acliktan da migden bulanir.

Bir ara mide yanması ve kusmadam bende sıkayetcı olmutum cok kötüydü ama antibiyotik kullanmamak ıcın direndim İçeriğini okumadan asla içmeyin bana kanser hastasına verilecek mide ilacı verdiler ve eczacı verirken kullanmasa daha iyi dediği ve biraz bahsettiği için işkillendim içerikte yarık damak dudak vs yazıyordu eczaneye geri verdirmiştimm

26+5 den selamlar hanımlar aşırı mide yanması yaşıyorum yaklaşık bir aydır bazen o kadar artıyor ki kusmaya başlıyorum sodayla dindirmeye çalışıyorum ama soda da zararlı olur diye çok tüketmek istemiyorum başka bir yöntem var midir