Hamilelikte mide yanması😖

Merhabalar son aylarima girdim 2 ay kadar zaman kaldi mide yanmasi başladi ve aşiri rahatsiz ediyor icim kavruluyor adeta ne yapsam gecer neler önerirsiniz

1 Beğeni

Canım reflü bu bende çok çektim gavıscon kullan gevırmıyorsa baska yapcak bişey olmuyo maalesef benımkını gecırmedıydı illallah ettım

Bn de o durumdaym soda biraz rahatlatıyor sen de dene istersn cnm inşallhi iyi gelr

Sade soda icmeni tavsiye ederim benimde çok yandı ve bebeğe faydasida var içinde kalsiyum ve magnezyum olduğu icin

Bende çok kötü yanıyor naneli sakız çiğniyorum

Soda ictim yogurt yedim süt içtim biraz rahatlatiyor sonra tekrar basliyor :expressionless: cok kotu bisey surekli rahatsizsin boyle

17+4 üç gündür hem gündüz hem gece aşırı mide yanmam var gece uyuyamıyorum yaşayanlar yazabilirmi ne yapmam gerekiyor

Merhaba. 5 haftalık hamileyim. Gece gündüz mide yanması yaşıyorum. Doktoruma söylediğimde gaviscon ve ya pronat şurup kullanabilirsin dedi yine de bebeğe zararı olur diye kullanmadım korkudan doktorunuza bi danışın derim

Canım benim de öyleydi, gündüz eğilip kalktikca boğazıma acı bir tat gelirdi gece de yatarken. Kayinvalidem yeşil mercimek at ağzına çerez gibi ye dedi. Yapıyorum bı iki haftadan beri rahatladım özellikle yatmadan önce bı avuç atıyorum agzima gece rahat yatıyorum. Tavsiye ederim zararsız bir şey aksine faydalı bir bakliyat. Tüketebilirsin

1 Beğeni

Zor bişey ya başına gelmeyen bilemez yeşil mercimeği çiğ bi şekildemi atıyoruz acaba bilgi içinde teşekür ediyorum

3 gün sonra kontrolümde sorucam tavsiye için teşekür ediyprum

Evet cig olarak.kuru yemiş gibi kıtır kıtır ye. Kavurup yiyen de var öyle de iyi geliyormuş. Ben doktoruma sordumz şurup iyi gelmiyo yeşil mercimek yiyorum dedim iyi geliyorsa ye dedi

Ah ah hamileliğin en zorlayıcı yanı burda yazan herşeti denemiş biri olarak söylüyorum çözüm yok şuruplar dahi fayda etmiyor bazen

Kızlar iki gün sonra 24 haftalık olacaz mide yanması cekiyorum normal de zaten reflü vardı bende cok cekerdim hamilelikle ikiye katlandı cok yiyemiyorum yesem de ekşiyor midem ve kusuyorum bebeğim bu sekilde beslenemicek diye cok korkuyorum ne yapmam lazım

Borjom iç sade soda doktorum bana bunu tavsiyye etti

Günde bir tane içiyorum o anlık iyi geliyor ama gün boyu kurtarmıyor maalesef

Bendede oluyor doktor ilaç yazmıyor böyle midemden başlıyor yanma boğazıma kadar sanki ateş yakiyorlar içerde

2 Beğeni

Ay evet aynen tam da böyle oluyor bana da yazmadı ilaç cekiyorum cekmek sorun değil cekerim de bebeğin beslenmesini de etkiliyor beni o kahrediyor. Allah yardımcımız olsun​:pray:

Amin amin inşallah bu günler geçecek ama sende daha erken başlamış ben 31+5 hafdaligim Allah yardımcın olsun

1 Beğeni

İlaç kullanabilirsiniz çok faydasını görürsünüz bı şurup var doktor yazıyor

1 Beğeni