Hamilelikte mide yanması😖

Ay çok zor cidden geçmiş olsun ama Soda daha çok yakar asitli çünkü. Mide yanması için tek çözüm şurup. Gasvin ya da gaviscon şahsen bana gasvin daha iyi geldi. Yeşil elma da iyi geliyor onu da deneyebilirsiniz ama rahat etmek istiyorsanız mutlaka şurup yazdırın

1 Beğeni

Ben hamileliğin basından beri miğde yanması yasıyorum ve sadece kefir iyi geliyor ilac kullanmadım hiç

Kızlar ilk gebeliğim de düşük yaptım 2.5 aylikken ve 3 ay sonra tekrar hamile kaldım bugun gittim ogrendigimden beri ilk defa gittim hersey yolunda kalp atisini fln dinledim 6+1 gunlukmus ama midem cok yaniyo ne yapmam gerekiyo doktor süt ic geçer dedi ama geçmiyo onerisi olan varmı:smiling_face_with_three_hearts:

Kizlar midem cok yaniyo bi onerisi olan varmi acaba süt iciyodum ama cok sevmedigim için midemi bulandiriyo ve sadece 5 dk fln işe yariyo :expressionless_face:

Soğuk süt ve gaviskon ben kullandım 39 dan bildiriyorum benim ki hiç geçmedi yanma :joy:

Bendede hiç olmadı acaba kelmi doğacak :smiling_face_with_tear:

Ayy Allah sabır versin cok zor ya ne uyku uyuyabiliyorum ne bişey yemek istiyorum herseyden sogudum​:sweat_smile:

1 Beğeni

Genelde çok saçı olucak diye yorumlarlar ama bilemedim​:sweat_smile:

1 Beğeni

Öyle oluyor gerçekten, annelik daha şimdiden başlıyor onun için mide yanması bulanması ağrılar hepsine katlanıyorsun bir şekilde geçiyor :joy::smiling_face_with_three_hearts:

Saglikla alalimda kucagimiza bu gunlerde geçer elbet :smiling_face_with_three_hearts::heart:

3 Beğeni

Kız öyle olursa valla sana dua ederim beni mutlu ettin Allah’ta seni etsin :joy::joy:

Mide, yanmasının saçla alakası yokmuş desem :see_no_evil_monkey:ilk zamanlar çok yanıyordu doktora bu kadar yanmaya kel doğmaz inşallah dedim onunla hiç alakası yok denk geliyo öyle sanılıyor dedi mide, yanmasının mideye baskıdan kaynaklandığını söyledi

1 Beğeni

Vücut kılları aslında yapıyor Muş Bebek doğduğu zaman böyle ince tüyler varya üstünde o yapıyormuş evet saç falan diyor lar da ben öç tane doğurdum öcünün de saçı vardı doğrusu ve çok midem yanardı bu sefer geç başladı var ama diğer lerine güre az onu diyebilirim :joy:

Saçlı bebek hayalim var :smiling_face_with_tear:inşallah saçlı olur

Benden önce dogurrursaniz haber edin killimi kilsizmi :joy: sağlıkla kucağıniza alın insallah

1 Beğeni

Ayyy olur bak tabi sizden öndeysem siz kaçıncı haftada siniz

1 Beğeni

Saçsız olsa da çıkar merak etmeyin :upside_down_face:sağlıklı olsun da, gerisinin hiçbir önemi yok

28+2 olduk bakalım kizçe kaçta gelmek isteyecek oda var tabi

Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah canım :smiling_face_with_three_hearts: Allah nasip ederse doğumdan sonra sana yazarım saçlı mı saçsız mi diye :joy::joy::joy:

1 Beğeni

Doktorum ilk haftalarda bebek kücük diye ilk 3 aylık dönemde ilac önermedi kesinlikle. Doğal olarak sade soda günde 2 tane en fazla, süt ve kefir önerdi bana en iyi gelen kefir oldu