Sağlıkla gelsinler inşallah beklemedeyim
Amin inşallah beklemekten başka ne gelir elden bide korku panik atak ne yapsın bu durumda sağlıkla ve kolayla gelsinler inşallah
Aynı haftadayız bende bi de yemeklerden tiksinme ve bulantıda var bir şey yiyemediğim için daha yoğun hissediyorum berbat bir şey. Doktorum Panto verdi 2 gündür kullanıyorum o ekşime yanma hissi geçti şükür ama bulantılar devam ay mahvoldum
Amniyon sıvısı dolu bir kesenin içinden saçı, tüyü mideyi nasıl yakar aklım almıyor doğrusu. Benim 3. Trimesterda zaman zaman yanmalarım oldu. Bir yudum gaviscon çok iyi geldi. Bunun sebebinin de rahmin mideye olan baskısı olduğuna inanıyorum
Bende öyle düşünmüyor değilim aslında ama doktor a sorduğum da etki edebileceği ni söylemiş ti yoksa bende batıl inanç diye düşünmüş tüm hamilelik baştan başa tuhaf bir durum zaten
Onla alakalı olduğunu sanmıyorum ya bence bu kişinin hassasiyetine bağlı birşey.
Yani eskiden insanlar yaşadığı belirtileri birbirlerine cinsiyet hurafesi olarak yormuşlar ordan kalmış bir durum sanrm ama insan bir yandan da eğleniyor tahmin et ben neyim oyunu gibi Eşki canın istedi cinsiyet kız miden bulandı erkek yandı saçlı bacak ağrın oluyor inat vs…
Aynn öyle eğlencesine güzel öyle olmaz sa zaten nasıl geçecek bu 9 ay ayy Allah’ım askerlik bile 6 ay cidden çok uzun bir süre değil mi kardeşim askere gitti ben hamile kaldım geldi aylar geçti hala hamileyim bitmeyen serüven
Sade soda al miden yandığı zaman iç evin içinde hızlı hızlı yürü ğeyirene kadar . Geyirince çok rahatlıycaksın bende perişan oldum çok şükür bu anlattıklarımı yaptığım dan beri rahatladım . Ama bak içince evin içinde gez geyirene kadar . Baktın çok kötüsün hiç geçmiyor çok zorlandığın an azıcık suya azıcık karbonat ekle karıştır iç evin içinde gez seni çok güzel ğeyirtiecek çok rahatlıycaksın . Dayanamadıgın zaman yap canım
Kızlar üçgündür midem boğazımakadar yanıyor iştahım kesildi bu yuzden yemek yiyesim bile gelmiyor herseyi denedim geçmiyor yemek yeyince daha kotu oluyor önerebilceginiz birsey varmi iyi gelen
Yeşil elma,muz,ekmek içi,tahin bunlar çok iyi geliyor sabahlaro tahin yiyin aç karnına gün içerisinde muz ve yanma esnasında elma iyi geliyor gastren duo diye ilaç var oda iyi geliyor
Kefir iyi geliyor bana benzer durum oldugunda
Nane demleyip için mide yanmasına çok iyi geliyor. Hanımefendi söylediği gibi yanma olunca elma yerseniz sakinleşdirir.
Bana doktorum şurub yazdı bi kaşık ondan alınca kesiyor yoksa hicbirşey kesmiyordu çok kötü oluyordu
Ya doğrudur tabi ama benim annemde ablamda arkadasimda mide yanmasi çoktu ve hepside saçlı doğru hatta arkadaşım mide yanmasindan hicbisi yiyip icemiyodu bebegi bi doğdu bin kere maşallah simsiyah saçlı ve vucudundada tüy vardi omzunda belinde fln bilemedim şimdi her şekilde sonuclaniyo
Merhaba, boğazıma kadar yanma hissi var bende ne yapılabilir
Gaviscon kullanabilirsin güzelim, o rahatlatıyor baya
Teşekkür ederim süreklilik kazanması halinde doktora danışıp kullanacağım teşekkürler