Hamilelikte mide yanması😖

Şimdiye kadar yasamadiysaniz simdiden sonra bence olmaz zaten dogumunuzada az kalmış bazilarininki 12. Haftadan bazilarininki 20 den itibaren basliyor Midenin icinde bi yangin var gibi diyeyim birsey yedirmiyir Yesende direk rahatsiz ediyor böyle bişey benimde ilaclar geçer umarım

Şimdi kaç haftalık oldunuz doğumdan sonra geçer hormonlarla alakalı yada bebek saçlı olur ondan derler genelde ama

Çok geçmiş olsun inşallah ilaclar etki eder de rahatlarsiniz

1 Beğeni

Çok teşekkür ederim inşallah geçer :pray:

2 Beğeni

Gaviskonu öneririm çok iyi geliyordu anında Mide yanmasını kesiyordu Ama tabii tamamen ortadan kaldırmıyordu her midem yandığında içiyordum gayet de çok memnundum kullanmanı tavsiye ederim yani insanlar kutu kutu bitiriyor diyebilirim

1 Beğeni

Kızlar 32 haftalık olduk aşırı derecede mide yanmam var sizinde varmı varsa ne gibi şeyler yapiyorsunuz

Benim reflü hastalığım var hamilelikten önce de vardı hamilelikte daha da şiddetlendi herşeyi denedim ama fayda etmedi gaviscon verdi doktor fayda etmedi pulcet verdi ondan sonra ara ara kullandım 1 gün içiyorsam 5 gün rahatım sonrasında karadut özünü buldum onu kullanıyorum soğuk su ile seyreltip içiyorum

Şu saat olmuş yanmasinidan dolayı yatamiyorum doktor tek kullanımlık bitane toz verdi onunda faydası olmadı ne yapacağımı hiç bilmiyorum​:pleading_face:

Benimde var 25 haftadan sonra çok olmaya başladı omun öncesinde sade soda içerek elma yiyerek bi şekilde geçirmeye çalışıyordum ama artık geçmemeye başlayınca sağlık ocağına gittim dr rennie verdi hem çantama atıyorum hem ilaç değil naneli şeker gibi emerek tüketiliyor. İnan çok işe yaradı kendi adıma. Böyle olmasının sebebi de bebiş büyüdükçe yuksrı çıkıyor ve mide ile yemek borusunun arkasındaki mesafe azalıyor muş oda yanmalara sebebiyet veriyormuş

1 Beğeni

Banada şurup vermek istedi ama olmadık yerlerde de aynı sorunu yaşıyorum yanımda rahat taşıyabileceğim bi şey istedim

1 Beğeni

Miğde yanması bebeğin oluşturduğu baskıdan kaynaklı olabilir bebekte saç çıkma sebebi de miğde de yanma yapar

Benimki çok zorlu bir hamilelik ilk ayimdan beri artık sona yaklaştıkça daha da zor olmaya başladi bebeğimin hareketlerinin sürekli aşağıda hissediyordum yukarı çıkmadı hep düşük riskim vardi doktorum saçtandir dedi şurup yazdı ama faydası yok rica etsem hapın resmini atarmisin

1 Beğeni

Doktorumda söyledi saçın çıkmasından kaynaklıdır dedi

Rabb’im yardımcın olsun çiçeğim çok zor gercekten :pleading_face:

1 Beğeni

Ne demek çiçeğim dün gece saat 4 kadar yatamadım yanmasindan sabah kalktimda biraz dinmişti şuan yine yanmaya başladı

1 Beğeni

Yazdı faydası yok

1 Beğeni

Tekrar söyliyim canım suyla içmiyorsun şeker gibi emiyorsun zaten tadı naneli şekere benziyor :innocent:

Tamam canım teşekür ederim :heart:

1 Beğeni

Rica ederim canım şifa olsun inşallah :innocent:

Amin canım :revolving_hearts::kissing_heart: