Hiç kullanmadım… süt veya salatalık yemeyen çalışıyorum rahatlatıyor
Onların bir faydasını görmedim ben kusuyordum artık o derece Allah yardımcımız olsun ![]()
Pulcet degilde bende nexium kullanıyorum
İlk defa duydum onu mide ilacı mı oda
Kizlar aranızda uyanik olan varmi 38 haftalık hamileyim midem asiri yaniyor nefesim daraliyor bebek cok baski yapıyor geceleri uyku haram oldu napabilirim karnim inmedi hala benim gibi olan varmi aranızda ![]()
![]()
![]()
Ben varım
berbat bi durumdayim gaviskon şişesiyle gidiyorum her yere gece de baş ucumda duruyo kaç defa kalkıp içiyorum bazen 5 dk rahatlatiyo bazen yarım saat
şafak sayiyorum doğum için sabredelim bebeklerimiz saglikli olsun bu günlerde geçecek ![]()
Hareketleri nasil bebegin gaviskon ic iyi geliyor 7 sonra hic birsey yeme miden tam dolu olmasin bende 38 haftadayim ayni sorun yaklasik bir haftadir var bendede
Vallaha geberiyorum siz kac haftaliksiniz lale hanim hic bi sekilde rahatim yok gaviscon da fayda etmiyor doktorda bebek buyudugu icin normal dedi ama ben dayanamıyorum ![]()
sizin dogum normal mi olacak
Yastigi yuksek yap dedigin gibi 7 sonra yemeyin bisey gerekirse biraz ac uyuyun valla bir haftadir bendede ayni iki gundur boyle yapitorum iyi biraz midem onceden uzaninca agzima geliyordu yediklerim
Hareketleri az bugun pek hissetmedim 3.4 dur hickiriyor ama hissediyorum birde karnım cok sertlesiyor bugun belden girme sancim oldi geçti acabami dedim sonra gecti
Benimkinin hareketleride yavas iki gundur ayniyiz sakiz cignemeyi dene birde suanda bende var ![]()
miden icin
Benimde kasik birde bacagima vuruyir hafif cekiliyor onlar olabilirmis bebek baski yaptigi icin
Bugun yemegi 9 da yedik ondan oldu heralde ondan sonrw bise yemedim su icmmeye dahi korkuyorum yemekten sonrw kesiyorum herseyi sutlu dondurma var yesem mideme iyi gelirmi acaba sonrada diyorum bosver kotu eder seni diyorum
Siz kaç haftaliksiniz meryem hanim
Bende dondurma bulanti yapiyor ama bu saate yeme varsa sakiz cigne su bile icme
benim oyle iki gundur midemi tika basada yapmiyorum en gec 7 yemek bitmis oluyor yiksa mide hazmedemiyor artik demekki @Büsra4480 38 haftaya girdim benim bes agustosta alacak doguma doktor yani tam bir haftam var
Planli sezeryan yani
Bende 38 oldum dogum normal olacak yalanci sancılarım basladi bu gune kadar iyiydim belime tekrar agri girdi bakalim Rabbım kolay gecirsin
Aynen ilkte benim sezeryan oldu doguramiyorum
sıkısti ilk cocugunda bekledim 41 hafta oldu dogmadi ben israrla normal istedim
Yok bende sanci vs hic bisey yok nts cikmadi sali gitcem iste bakayim
Hayirlisi olsun hakkinizda Allah saglikla kucağımıza almayı nasip etsin ![]()