Bende de oldu doktorum bana rennie yazdi kullanılabiliyor
Bana 12. Haftadan olmuştu sabah 10dan akşam gece 00.00 a kadar ne yaptıysam geçmemişti renni bile fayda etmemişti sonra acile gittim artık kusmaya başlamıştım doktorlar iki çeşit mide koruyucu yaptı oradaki doktor leblebi çok iyi geliyor demişti bi deneyin isterseniz
Benimde öyleydi doktoruma dedim renni şurup yazdı çok iyi geldi
Soda içiyorum havuc denemedim tesekkür ederimHayırlısıyla sağ salim alın kucağınıza insallah bebişinizi
Kansızlık için aslında siyah üzüm tükettiğimden leblebi ile karısık tüketirdim ama tek deneyebilirim leblebiyi teşekkür ederim
Benimki daha 1 aylık sadece kasık ağrım var miyde bulantım yok çok şükür
Hayırlı olsun kasık ağrısı normal cok siddetli olmadıgı sürece bulantınızın erken baslamaması da güzel benm bulantı ve koku hassasiyeti daha dördüncü haftayı tam doldurmadan başlamıştı hatta cok erken oldugu için hep üşüttüm sanardım bizde cok erken başladı
İlk gebeliğim bende bilemiyorum pek fazla ama evet dediğiniz gibiymiş yani bulantı falan olmaması normal ve sağlıklı gebelik göstergesiymiş ama belkide ilerlen zamanlarda başlar
Doktorum bana gaviscon yazdi zaten hamileler icin uretilmis mide yanmasi yasadikca icebilirsin demisti bir tek o rahatlatiyor doktorundan bunu isteyebilirsin zararsiz bir surup
Tesekkür ederim yazması için rica edecem
Benim de yanmam da ortalama 20.haftadan sonra başladı şimdi 27+3 üm yazıyor ama sadece miden yandığında iç diyor çok şükür çok sık olmuyor ama oluncaya çok kötü azıyor reflüm
30 +3 teyim ve bu hafta aşırı mide yanmam var yesemde yemesemde gece gündüz mide yanması normal mi sizce
28+4 deyim bende de durum aynı normal bu dönemde . Bebek hacmi büyüdüğünden mideye baskı yapıyor normal olan bir durum . Şurup vermişti doktorum arada sırada aşırı çok olunca kullanıyorum
Reflü için mide yanması için pulcet kullananlar var mı
Hamilelikten önce kullanıyordum sabah ac karna alınıyor mide koruyucu diye verdi doktor bana bende işe yariyordu bide hamileyseniz eğer bi doktora danışın
Reflü hastalığı var bende hamilelikten önce pantpas kullanıyordum reflü için hamile kalınca bıraktım gaviscon verdi doktor fayda etmedi pulcet verdi sonra doktor 3 4 kere kullandım iyi geldi ama zararı olur diye endişe ediyorum biraz 34+6 bu haftalara zar zor geldim mide yanmasından 1 ayda anca 3 4 kere kullandım pulceti sürekli kullanmadım ama tereddüt ediyorum bebeğim için 1 gün alınca 4 gün idare ediyor her gün kullanmaya korkuyorum bu yüzden zararlı olsa vermezler diye düşünüyorum sonra
Yani dedigim gibi ben hamile degilken kullaniyordum ama doktor verdiyse bi zarari olacagini sanmiyorum
Gaviscon \ Gaviscly ile yaşıyorum resmen hamileliğimi . Gün içinde yakacak bir şey yediysem amenna , ama gece kafamı yastığa koyduğum an cayır cayır yanıyorum . Hemen bir kapak gaviscon içiyorum anında kesiyor
Teşekkürler
Gaviscon bende pek fayda etmedi ya benim ki ileri derece oldu hamilelikte kusturuyordu bide reflü rahatsızlığı hep olduğu için daha da şiddetlendi herşeyi denedim bende fayda etmedi sağlıcakla kucağımıza alalım bebeklerimizi