Hamilelikte mide yanması😖

Amin hepimizin :rose: @Büsra4480

1 Beğeni

35 haftaligiz biz daha sezeryan olucak doğumum 39 haftada . Benim birde böbreğimde genisleme var sağ göğsümün altindan sirtima dogru siddetli agri geliyo bir tek uzaninca geciyo o gecsin diye uzaniyorum 5 dk sonra midem ağzımda geri kalkıyorum bi döngü halinde geciyo son bi aydır ama napalim sabredicez bebeklerimiz saglikla doğsunlarda bunlar geçiçi.

1 Beğeni

Sezeryanmis ya birde normal olmazmış ondan olabilir sizin kinsanci zor ya insani mahvediyor

1 Beğeni

Amin insallah gecer

1 Beğeni

Sevindim sıkıntılarınızın hafiflemesine​:pray:t2: benim ayaktayken bile yanıyo cok afedersiniz agzima acı sular geliyo yastık falan fayda etmiyo bana :pensive:

Vallami ozaman birsey rahatsiz ediyor gun icinde yediginiz benjm safrakesemde yok aldirdim gecen yil belki o yuzdende hafif biraz insallah gecer @Lale doktoruna bi sorsan

Sordum hamilelik hormonlarindan östrojen yapiyo benimkini bebegim küçücükken bile yaniyodu ve yediklerimlede alakalı değil aç ken bile yaniyo

Birde demir ilaci kullanıyorum o da mahvetti midemi :pensive:

Sabah ac iciyorum ben demir ilaci sen @Lale

Bende öyle içiyodum değerler düşük cikti doktor 2 ye çıkardı ilacı sabah akşam oldu :frowning:

Anladim canim ozaman sabah 7 gibi ac ic figer ikinciyi bes gibi yada en gec 6 ic sen kacta iciyirsun

Kacta uyanırsam o saatte iciyorum en az yarım saat birşey yemiyorum. Aksam olanida gece iciyorum genelde yiyeceklerle karışmasın diye

İste gece icme erken icmeye calis vitamin bile geceye kalirsa ayni etkiyi banada yapitor

Dogru diyosun ama gunduz de vitaminleri iciyorum birde gebelik sekeri ciktigi icin ara öğünlerim oluyo hic ac kalamiyorum .doktorda demir ilacinin emilimi icin yiyeceklerle karıştırma dedi

Zor bir durum :expressionless:

1 Beğeni

Banada gaviskon vermişti doktorum ama fayda etmedi sonra lansor diye bir ilaç werdi kapsül olarak 10 dakika da geçiyo yanma muhteşem bir ilaç tavsiye ederim doktorun uygun görürse al kullan

1 Beğeni

Hmm cuma doktora gidecem bakalim son 14 gun siz kac haftaliksiniz pinar hanim​:slightly_smiling_face: korku heycan mutluluk hepsi bi arada :slightly_smiling_face:

Lansor gebelere veriliyormu ilkkez duydum rebalis veriliyorda.ben safra ameliyati oldum lansoru denedim acayip siskinlik yapti bana rebalis iyi gelmisti ama gebelijte verilirmi bilmiyirum

40+5 oldum bugün ama doğum bitürlü baslamiyo :pleading_face:

1 Beğeni

Cok olmus ya hic mi sannciniz yok ilk gebelikmi