Ay tek ben degılmısım endıse eden. Valla ben dogum yaklastıkca korkum artıyor bıde canım cok kıymetli ne yapcam agda dıyen olmus ama bn agdaya hıc dayanamıyorum koluma yaptıgımda bıle yanıyor . Leke kalıyor genatal bolgeye de denedım kucucuk bır yer 3 saat ugrastıgımı bılıyom
gobek fln olmadan ugrastıysam siz dusunun gozumdekj akan yaşa yazuk .
Kız o senin eşinin neyinden çekiniyon lazere gidiyodum hamilelikle özel bölge ve koltuk altı hic gitmemisim gibi oldu
O değil de bebis gelince ne yapıcaz
Ah kızlar bende böyle bir şeyden çox çox fazla utanıyorum amaki yurt dışındayım ve kaynanam burdakı kadınların sadece bacaklarini aldığını vajina bölgesinde kisaltdigini söyledi tamamen Temiz olmuyormuş ama ben çox fazla utanıyorum ondan
Bılmıyom kı neyden utanıyom acaba ![]()
![]()
Hamile kalmadan 3 ay once lazeri birakdim bacak ve koltuk altimda yok o yuzden bi nebze rahatim pakette eskisi kadar cok degil ama gobekden surekli temizlenemiyorum malesef bende. Sezeryan olucagim icin kafama takmiyorum temizlenip giderim diye. İlk digumum ansizin oldu zaten sancilar hafif gelmeye baslayinca temizligimi yapmisdim korka sende yaparsin sanci birden siddetli vurmuyo aksi bi durum olmadikca halledersin yani canim
Bende sizinle aynı durumdayım benimde 3.gebelik ikisinde agdayi rahat yapıyordun bunda hiç görmüyorum ![]()
Hepimizin aynı şeyleri düşünmesi 10/10 puan ![]()
![]()
![]()
InsAllh her kadın doguma temız yakalanır ![]()
![]()
Valla bende eşimden utanıyordum ama bir değil iki olmayınca artk ondan destek istedim, bir kere yalancı sancılarım başlamıştı , dogumhaneye alındım benden önce bir kadın doğum yapacaktı, baktım ebeler kapıda bu kadının ismini okudu bunun eşi kim diye , adam geldi , adama gidip marketten jilet almasını ve gelip eşini o tarafını tras etmesini istedi . O kdr sinir olmustum ebelere ,onlar niye yapmıyor diye , sonra adam gelince hepimizi odalara aldılar işte adam gidip yaptı çıktı resmen , hem o kadın doğum sancisiyla uğraşırken birde , o şekilde baya utanmistir dedim. Ebelerde diyordu kesik dikiş atarsak o kıllardan bişey mi gorecez niye yapıp gelmiyorsunuz, diye kadına soyleniyorlardi, ![]()
![]()
bana da dediler yalancı sancı ama suni sancıyla sizi dogurtabiliriz yok kalsın dedim , kendi sancimi evde çekerim , sizin elinize kalsam kim bilir ne olur diye
![]()
öylede yapılmazdı cok acımasızlar bana o kadar yüklenseler tüm sancımı onlardan cikarirdim kadincagizda hic mi almamis bea
Kadın erken doğum yapmış hazırlıklısiz yakalanmıştı galiba ondan,
Nasıl kesik atıp dikelim diyince sanki tüm gebelik boyunca temizlenemamis gibi
Abooo cok kotu olmıs kadın da yenı bır korku olsutu kesın .
Ablamda doğumhanedeyken öyle bir olaya denk gelmiş ebeler kadına demedigini bırakmamış kocanın yanına da mı böyle gidiyorsun diye baya laf atmıslar onlar temizlemiş ama kadını rezil etmişler ablam diyordu o an kendi halimi unutup o kadına üzülmüşüm diyordu bende o yüzden çok korkuyorum bu durumdan halden anlamayanlara laf anlatamıyorsun
Alala onlara neymişki belki öyle seviyor daha kadınsı disil geliyor bazılarına cocuk gibi tüysuz olmayi sevmeyen yerli yabanci kadınlar var
Ya Zaten bunlar nasıl anlayışsızlar insan Can havliyle onu mu düşünecek zaten canınla uğraşıyorsun yetmiyor böyleleriyle de uğraşıyorsun
Orasıni bilemiyorum artk , ama herkesin hormon ve tüyleri farklı,
Cok zorlanirsam krem tüy dökücü kullanirim ama sadece dogum aninda diye dusunuyorum ama onu da cok doktorlar onermiyor galiba degil mi?? Bende bu konu hakkinda ne yapacagimiz kara kara dusunuyorum. Ya yeni ciktigi ana denk gelirse ne agda ne eldiven kurtarmaz oyleyken. Ortalama 4 haftada cikiyor nasil haftalari hesaplasam bilmiyorum bakalim 28 haftadayim bende
son temizlik kolaydi ama olmadik yerde olmadik sekilde yakalanmayiz inşallah
Bu gerçekten benimde korkulu rüyam… Bekarken lazere gitmiştim üst taraflarda tüylenme vs çok olmuyor görmesem bile alabiliyorum jilet ile ama arka taraflar çok zorluyor asla alamıyorum. Ne yapacağımı bilmiyorum. Ebe tanıdıklarım çok uzun olmadığı sürece sıkıntı olmayacağını stres yapmamamı söylüyorlar ama buradaki yazılanlar gibi bir muamele de görmek istemiyor insan zor biraz yani
Korkularimiza korku eklendi resmen “ebe terörü”