Hamilelikte kişisel bakım

Evlenmeden önce lazer yaptırmıştım hiçbiryerimde kıl yok şükür o konuda çok rahatım :smile::crazy_face:

Benim cikmaya basladi hormonlar costu

2 Beğeni

Hormonların etkisiyle benim gobegimde ve bacaklarimda da olustu oralari dert etmiyorum ne yalan söyleyeyim. Zaten stres agri sızı içerisindeyken biri de ters bişey derse iyice strese girerim ben kasarım da kendimi

Kişisel bakımı çığırından çıkacak kadar ihmal etmemek lazım. Neredeyse her gün duş alıyoruz, duş alırken de ihmal etmeden traş bıçağı kullanınca hazırlıksız yakalanma gibi bir durum olmaz diye düşünüyorum. Tabi göbek büyüdükçe o işlem de zor oluyor ama burada bir arkadaş yazmıştı “göremiyorum ama elimle yoklaya yoklaya yapıyorum” diye​:joy: ben de şuan öyle devam ediyorum​:sweat_smile:

3 Beğeni

Ben de hep ağdadan yanaydım gerçekten mis ama uzamasını bekleme süresi hamilelikte iyi olmuyor.

Genetal bölgemde ve koltuk altımda bende jilet kullanıyorum onun dışında epilatör ile alıyorum bacaklarımı falan 3. Doğumum olacak genetal bölge temizlerken ayna kullanıyorum daha kolay oluyor göbüşten görememeye başlaynca cuma doğumum var :blush: dün hazorşık yapmıştım yarın son kez duşumu alıp cuma sabah sezeryana gideceğim inş

2 Beğeni

Ben erken dogum yaptim. Biraz daha bekleyecektim tam temizlik icin fakat olmadi. Ayrica o telasla kimse ne seni inceliyor ne de sen o an ki halini…

Saglikla kucaginiza alin insallah :slightly_smiling_face: guzel kavuşmalar :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Ay ne bileyim insan hicbirsey yapamayacakmis gibi hissediyor​:roll_eyes:

Tüy dökücü önermiyorlar evet ben karnım 7 aylıkken tüy dökücü kullandım tahriş oldu hemşire dedi napmissin mahfetmişsn vücudunu dedi bende dedim napayım ağdaya gitmeye çekiniyorum evde kendim de ağda yapamıyorum eşim de yurtdışında çalışıyor burada değil mecburen yaptım jilet önerdi jilet kullanıyorum mecbur başka çarem yok çok şükür iki doğumumdada temizlenip banyo yapıp gitmiştim inşallah bundada öyle olur elimden geldiğince tecrübe edindiğim için her gün ya da iki günde bir banyo yapıyorum temiz yakalnrm inşallah :palms_up_together::joy::see_no_evil:

Canım aynaya bakın rahat görürsünüz :+1:

1 Beğeni

Dilerim iyi güzel bir şekilde geçer doğumunuz inşallah.Rabb’im bebeğinizi sağ Salim sağlıklı bir şekilde kucağınıza vermeyi nasip etsin şimdiden geçmiş olsun inşallah :palms_up_together:

Valla şöyle söyleyim ben her duşumda olmasa bile haftada 2tüylerimi alırdım aslında hemcinslerimden utandığım için veya doğuma öyle girerim diye değil ben doğumdan sonra bir süre genital bölge tüylerimi alamam diye alıyordum hazır olsun diye, mesela benim doğum sancım sabaha karşı başladı ishal oldum sandım öyle sabah oldu sabah da şiddetli değildi arada geliyordu derken akşamında artık sancılar geçmedi ve ufaktan düzene girince doğurduğumu anlayıp tekrar duşa girdim hem rahatlama amaçlı hemde son defa alayım tüyleri diye öyle de yaptım o günün gecesi yatışım yapıldı sabaha doğurdum

Valla bende ilk gebeliğim de diyordum sabah duş alırken yaparım , gece birde sancılarım başladı doğum sancısı çekerken banyoya gidip yaptım , zorlana zorlana , eşimde nöbetteydi tek başıma banyoda yapıp , saat 3 e yakın a kdr doğum sancısı çekip ,sonra kaynanama haber verdim.

Aynen zor durum

Bak bunu hiç düşünmemiştim​:joy: sanırım ben gebeliğin son haftalarında hep evde olduğum için başka yerde yakalanmadım​:smile: birde yalancı sancı için korkma hemen anlarsın onu.doğum sancısı dakiktir, kronometre tutarak hemen anlarsın ama yalancı sancı uzandığın zaman geçer yada hafifler

1 Beğeni

Aklımda bulunsun :joy: valla korkulu ruyam oldu . Bu gıdışle dogum cantama jılet koymayı düşünüyorum :joy:

1 Beğeni

Ben kızıl yapmıştım saçımı şimdi aktı turunculasti emzirdigim içinde boya sürmek istemiyorum kına nasıl olur sizce

Merhaba guzel anneler hayırlısıyla on gün sonra doğumum var ama yüzüm cok kötü duruma geldi uçuk sivilce falan baya çıktı simdi evdeki malzemelerle cildimi biraz da olsa nasıl düzeltebilirim varmı bir öneriniz